Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Απειλές Ερντογάν: Αν η Ευρώπη αντιδράσει στην ισλαμοποίηση θα κηρύξουμε τζιχάντ!

Απειλές Ερντογάν: Αν η Ευρώπη αντιδράσει στην ισλαμοποίηση θα κηρύξουμε τζιχάντ!

Λύσσαξε ο Ερντογάν με την απόφαση του αυστριακού καγκελάριου να αντιδράσει στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της πατρίδας του.
Θυμίζουμε ότι υπό το βάρος συνεχώς τρομοκρατικών επιθέσεων και της γενικότερης επέλασης του Ισλάμ, ο καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς ανακοίνωσε ότι η χώρα του θα απελάσει πολλούς ιμάμηδες που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και θα κλείσει επτά τεμένη προκειμένου να καταπολεμηθεί το «πολιτικό ισλάμ».


Η εξέλιξη αυτή που φυσιολογικά θα έπρεπε να είναι αδιάφορη για οποιοδήποτε κράτος πέραν της Αυστρίας ή έστω κάποιο γειτονικό της κράτος οδήγησε στον… εκτροχιασμό του Ερντογάν, ο οποίος έφτασε μέχρι του σημείου να απειλεί με ιερό πόλεμο (τζιχάντ) ακόμα και την Αυστρία!
Συγκεκριμένα, σε χθεσινή ομιλία του είπε:
«Αυτά τα μέτρα που έλαβε ο Αυστριακός πρωθυπουργός, φοβάμαι, ότι οδηγούν τον κόσμο σε έναν πόλεμο μεταξύ σταυρού και ημισελήνου. Λένε ότι θα διώξουν τους ιμάμηδες μας από την Αυστρία. Πιστεύετε ότι δεν θα αντιδράσουμε αν κάνουν κάτι τέτοιο; Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να κάνουμε κάτι»
Χρειάζονται, άραγε, άλλες αποδείξεις για το ότι η Τουρκία βρίσκεται πίσω από την ισλαμοποίηση της Ευρώπης; Δεν είναι μονάχα ότι μέσω του εδάφους της περνάνε οι μυριάδες των ισλαμιστών λαθρομεταναστών, αλλά και το πλέον αποδεδειγμένο γεγονός ότι η Τουρκία έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην διαχείριση αυτού του ισλαμικού πληθυσμού.
Χρειάζονται, άραγε, και άλλες απειλές ιερού πολέμου για να αντιληφθεί η Ευρώπη και ο κόσμος όλος ότι η Τουρκία είναι ένα Ισλαμικό Χαλιφάτο, που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erntogan-an-h-eurwph-antidrasei-sthn-islamopoihsh-tha-khrujoume-tzichant#ixzz5I6dnCW6E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...