Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

H ισραηλινή πολιτική εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας έχει τέλος.

H ισραηλινή πολιτική εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας έχει τέλος

Ο μακροπρόθεσμος στόχων των Σιωνιστών αναφορικά με το κράτος του Ισραήλ είναι η κατάληψη ολόκληρης της παλαιστινιακής γης και η εκδίωξη με τις μεθόδους της εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας όλων των Παλαιστινίων. Αυτό γίνεται πολύ σαφές μελετώντας την ιστορία του Ισραήλ από την ίδρυση του το 1948 μέχρι των ημερών μας και επιβεβαιώνεται από τον ακόλουθο χάρτη.


Είναι όμως η επεκτατική εγκληματική πολιτική του Ισραήλ βιώσιμη ή είναι καταδικασμένη σε αποτυχία; Για να μπορέσει το Ισραήλ να συνεχίσει το πρόγραμμα εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας εναντίον των Παλαιστινίων της Δυτικής Όχθης και της Λωρίδας της Γάζας και για να γίνει ο «ηγεμόνας» στην περιοχή, καθώς και για να κλέψει περισσότερα εδάφη από τους γείτονες, χρειάζεται στο πλευρό του μια υπερδύναμη. Οι ΗΠΑ εξακολουθούν μεν να βρίσκονται σταθερά στο πλευρό του ιουδαϊκού κράτους, το πρόβλημα όμως είναι ότι η πολιτική, στρατιωτική και οικονομική επιρροή τους μειώνεται με ταχείς ρυθμούς, ταχύτερα απ’ ότι το Ισραήλ μπορεί να επιτύχει τους στόχους του.
Ας το αναλύσουμε αυτό στο παράδειγμα της Γάζας. Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ μπορεί να δολοφονεί καθημερινά εφήβους που λιθοβολούν τους στρατιώτες του, να βομβαρδίζει με βόμβες διασποράς γυναικόπαιδα, ωστόσο ο συνολικός πληθυσμός της Γάζας το 2018 ανέρχεται σε 2 εκατομμύρια και το 2030 θα ανέρχεται σε 3 εκατ. Πόσες δολοφονίες θα χρειαστούν, πόσες βόμβες διασποράς, πόση βοήθεια από τις ΗΠΑ και πόσος χρόνος προτού το Ισραήλ μπορέσει να «καθαρίσει» την περιοχή και να την διεκδικήσει; Εκτός βέβαια και στα σχέδια του, πλην της εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας, συμπεριλαμβάνεται και η ρήψη βόμβας νετρονίου.
Το Ισραήλ με την πολιτική του έναντι των Παλαιστινίων έχει πλέον διαβεί το καθοριστικό «point of no return» και δεν μπορεί να διαπραγματευτεί έναν δίκαιο συμβιβασμό μαζί τους. Έτσι το ιουδαϊκό κράτος θα συνεχίσει την παραληρηματική πολιτική του, πιστεύοντας ότι θα επιτύχει την οριστική εξολόθρευση των Παλαιστινίων και ότι η διεθνής κοινότητα θα συνεχίζει να υποστηρίζει το δήθεν υπαρξιακό του πρόβλημα. Όμως η διεθνής κοινότητα αποτελείται από μέσους ανθρώπους που μπορούν πολύ εύκολα να αλλάξουν άποψη, ενώ με την τάχιστα μεταβαλλόμενη παγκόσμια γεωστρατηγική το δήθεν υπαρξιακό πρόβλημα του Ισραήλ μπορεί τελικά να αποκτήσει ρεαλιστική βασιμότητα.
Γ. Λιναρδής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-israhlinh-politikh-ethnokatharshs-kai-genoktonias-echei-telos#ixzz5JtAbla1G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...