Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Συνεχίζονται οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον Συνεργατισμό – Αντιπρόεδρος της Δήμητρας ο Λ. Χριστοφόρου του ΔΗΣΥΟ Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε την Δευτέρα 25/06/18 στην ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ, όπου προέβη σε νέες αποκαλύψεις για τον Συνεργατισμό, την Δήμητρα Επενδυτική και την διασύνδεση με την Focus, μετά τα όσα αποκάλυψε ξανά την Πέμπτη 27/06/18 στο Σίγμα και το Κάπιταλ, αλλά κανένα ΜΜΕ δεν είπε λέξη.
Αρχικά, ο συναγωνιστής υπογράμμισε ότι ευθύνη για την κακοδιαχείριση του συνεργατισμού και το ξεπούλημα του στην Ελληνική Τράπεζα βρίσκει συνένοχα όλα τα πολιτικά κόμματα που είτε κυβέρνησαν, είτε συγκυβέρνησαν  τις τελευταίες δεκαετίες, διορίζοντας «δικά τους άτομα» στα εκάστοτε συμβούλια του Συνεργατισμού.
Ακολούθως ο κ. Γεάδη προέβη σε μια νέα αποκάλυψη – ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του πολιτικού κατεστημένου, καθώς αντιπρόεδρος στην Δήμητρα Επενδυτική είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Λευτέρης Χριστοφόρου.  Παράλληλα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ συνέδεσε την φυγή κεφαλαίων του Συνεργατισμού από την Δήμητρα Επενδυτική προς την Ελληνική Τράπεζα, η οποία στη συνέχεια εξαγόρασε τον Συνεργατισμό σε ευνοϊκή τιμή, μαζί με το σκάνδαλο της Focus, όπου ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ έλαβαν υπόγειες χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ.
Μετά από αυτές τις ηχηρές αποκαλύψεις του συναγωνιστή, δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ απάντηση από τον εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ που βρισκόταν στο πάνελ. Ακολούθως, σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το σκάνδαλο του Συνεργατισμού, άρχισε μια υβριστική επίθεση προς το ΕΛΑΜ από τους εκπροσώπους του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, με τον κ. Γεάδη να τους απαντά πως η «δημοκρατία τους» είναι η κομματοκρατία, τα σκάνδαλα και η διαφθορά, όπου όλοι μαζί «τα φάγανε» εδώ και δεκαετίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις όποιες αποκαλύψεις, ούτε ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, ούτε του ΔΗΚΟ, δεν είπαν λέξη, αλλά στην υβριστική επίθεση του εκπροσώπου του ΔΗΣΥ έτρεξαν και οι δύο να την υποστηρίξουν, αποδεικνύοντας ότι το μοναδικό τους πρόβλημα είναι η καθαρή φωνή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), γιατί αποκαλύπτει με τεκμήρια ότι ΟΛΟΙ μαζί τα φάγανε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εθνικός ξεσηκωμός στα Λύκεια της Πιερίας: Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική διαμηνύουν οι μαθητές!

Μπορεί οι συριζαίοι να αντιτάχθηκαν στην κατάληψη των μαθητών στον Γέρακα, επιστρατεύοντας αρχικά τις φυλλάδες τους και αργότερα τους π...