Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων


Είναι γεγονός πως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο παρουσιάστηκαν τεράστιες κοινωνικές και πολιτισμικές αλλαγές παγκοσμίως. Η επικράτηση του Φιλελευθερισμού-Καπιταλισμού από την μία πλευρά και του Ορθόδοξου Κομμουνισμού από την άλλη. Από τη μία οι χώρες της δυτικής Ευρώπης υποταγμένες στην Αμερική, από την άλλη οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης υποταγμένες στην ΕΣΣΔ.

Πολλοί επικεντρώνονται στο οικονομικό και στρατηγικό κομμάτι αυτής της ψυχροπολεμικής περιόδου. Αγνοώντας το κοινωνικό και πολιτισμικό τομέα στον οποίο επίδρασαν αυτές οι δύο χώρες, στην Ευρώπη. Είναι ακόμα ιστορικά αληθές πως με την πτώση της ΕΣΣΔ επικράτησε η Αμερική και η οικονομικά φιλελεύθερες αντιλήψεις τις. Επικράτησε όμως επίσης η λεγόμενη Νέα Αριστερά με τις αντιλήψεις της, προερχόμενη όχι από την ΕΣΣΔ αλλά από την μήτρα του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού, τις ΗΠΑ. Αυτό ξεκίνησε είδη από το 1963 μέσω ‘’οικολογικών’’ κινημάτων, φεμινιστικών κινημάτων (2ο κύμα φεμινισμού), δικαιωμάτων των μειονοτήτων (Black Lifes Matters) και ομοφυλοφίλων(ΛΟΑΤ).
Αυτά όλα τα κινήματα με την πάροδο του χρόνου στόχο είχαν να διαλύσουν την φυλετική υπόσταση του κάθε έθνους-κράτους, μέσω των προνομίων που θα δίνονταν στις διάφορες φυλετικές μειονότητες της κάθε χώρας. Επίσης διάφορα από αυτά τα αμερικανοκίνητα κινήματα στόχο είχαν και έχουν ακόμη να καταστρέψουν κάθε είδος εθνικής συνείδησης μέσω τις λεγόμενης ‘’ισότητας’’ και του σεβασμού της διαφορετικότητας. Ακόμη μέσω της αθεΐας που εκπροσωπεί η αριστερά, μαζί με έναν περίεργο συνδυασμό του σεβασμού προς το Ισλάμ, έχουν προκαλέσει την καταστροφή της χριστιανικής πίστης σιγά σιγά μέσα στην Ευρώπη. Τέλος άρχισαν να καταστρέφουν επικρατώντας σε όλους τους τομείς της κοινωνίας κάθε ίχνος πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, της κάθε ευρωπαϊκής χώρας, κάθε έθνους-κράτους.
Παράλληλα με αυτά μέσω της καπιταλιστικής καταναλωτική μανίας και της καθιστικής πλέον τάξης που άρχισε να δημιουργείτε στην Ευρώπη, η πλειοψηφία των πολιτών παραμένει αδρανής σε όλες αυτές τις κοινωνικές αλλαγές που συντελούνται. Ο περισσότερος κόσμος ζει σε μία νέα περίοδο σκοταδισμού ανήμπορος να αντιδράσει. Έχουμε πλέον φτάσει στην Ιδεολογική Ηγεμονία της αριστεράς, όχι όπως μας παρουσίαζαν μέσω της ταξικής πάλης, αλλά από την επικράτηση τους στην Παιδεία, στα ΜΜΕ, στα διάφορα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, και στην δημιουργία του Πολιτικά Ορθού(Political Correctness)  που έχουν δημιουργήσει.
Περιορίζοντας το λόγο μου στον πανελλαδικό χώρο παρατηρούμε να χάνεται από τους Έλληνες κάθε ίχνος αγωνιστικότητας, κάθε ίχνος τιμής, αξιοπρέπειας και εθνικής υπερηφάνειας. Ο κόσμος πλέον ζει σε ένα δικό του παραμυθένιο σύννεφο, μη κατανοώντας τις δραματικές εξελίξεις που συντελούνται στη πατρίδα του και σε ολόκληρο τον ελληνισμό. Ζούμε σε μία εποχή όπου η μία εθνική προδοσία συντελείται μετά την άλλη.
Αρχής γενόμενης από την εισβολή στη Κύπρο μας από τον Τούρκο βάρβαρο κατακτητή και τον μοίρασμα της πατρίδας μας. Το πρόβλημα αυτό μέσω των πολιτικών μας έχει μετατραπεί με τα χρόνια από πρόβλημα εισβολής και κατοχής σε δικοινοτική διαφορά. Δεν υπάρχει καθόλου εθνική πολιτική σε αυτό το θέμα, καθόλου διεκδίκηση για τα δίκαια του λαού μας, παραμένοντας το θέμα σε μία στάσιμη κατάσταση.
Εν συνεχεία φτάνουμε στο έτος 1996, ένα έτος εθνικής ντροπής. Συντελείται εκείνη την εποχή η προδοσία των Ιμίων που στοιχίζει τη ζωή σε  τρείς Έλληνες αξιωματικούς. Επίσης το ίδιο έτος δολοφονούνται στο οδόφραγμα της Δερύνειας 11 και 14 Αυγούστου ο Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού, δύο ηρωομάρτυρες του ελληνισμού, όπου και πάλι οι Κυβερνήσεις σε Κύπρο και Ελλάδα φαίνονται ανάξιες στα γεγονότα.
Ένα άλλο θέμα είναι το Σκοπιανό, το οποίο οδηγείται σε μία εθνική τραγωδία. Αυτό λόγω της ελληνικής κυβέρνησης και όχι από κάποιον ξένο δυνάστη. Η αριστερών αντιλήψεων κυβέρνηση οδηγεί στο ξεπούλημα του ονόματος παραχωρώντας το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σλάβους. Διαγράφοντας όπως και κάνουν οι αριστεροί πολιτικοί κάθε ίχνος ελληνικότητας της Μακεδονίας και ιστορικής αλήθειας, για το πού αρμόζει και σε ποιόν ανήκει αυτό το όνομα καθώς και η γεωγραφική εκείνη περιοχή. Χιλιάδες Έλληνες θυσιάστηκαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας αλλά και αυτό περνά στα ψιλά για τους ηγέτες που μας κυβερνάνε από το 1974 και μετά.
Συνεχίζοντας, θα αναφέρω την πολιτική ανυπαρξία διεκδίκησής της Βορείου Ηπείρου μας και στην ανοχή κάθε ελληνικής κυβερνήσεως στο θέμα της Θράκης μας. Στη Θράκη μετατρέποντας την μουσουλμανική μειονότητα σε τουρκική, ασχέτως πως οι κάτοικοι εκεί είναι Έλληνες Πομάκοι και όχι τούρκοι , δημιουργώντας νέα προβλήματα στην περιοχή, αυξάνοντας τις τουρκικές διεκδικήσεις. Επίσης αφήνουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου εδώ και χρόνια στο έλεος των Αλβανών, κακοποιώντας τους και παίρνοντας τους τα σπίτια. Ανυπαρξία και στα δύο διαχρονικά εθνικά προβλήματα από τις κυβερνήσεις.
Ζούμε σε μία εποχή όπου η υπογεννητικότητα της φυλής μας αυξάνεται ραγδαία σε συνάρτηση με την αυξημένη εισδοχή λαθρομεταναστών στον ελλαδικό χώρο. Το ελληνικό εθνικό στοιχείο απειλείται μέσα στην ίδια του την πατρίδα να καταστεί μειονότης. Αυτό δεν το έχουμε ζήσει όντας υποταγμένοι σε ξένους δυνάστες αλλά το παρατηρούμε τώρα όντας ‘’ελεύθεροι’’ και ‘’ανεξάρτητοι’’.
Ζώντας σε ένα κόσμο ερειπίων από αξίες, ιδανικά, ήθος και τιμή πρέπει όσοι τελευταίοι πιστοί απομείναμε να αντιδράσουμε. Αυτό θα το πετύχουμε καλλιεργώντας συστηματικά στον κόσμο νέες αντιλήψεις προερχόμενες από τις ελληνικές μας παραδόσεις και μέσω των ιστορικών μας επιτευγμάτων ως Έλληνες.
Ο Έλληνας από τη φύση του είναι προορισμένος να πολεμά για την ελευθερία. Οι ξένοι που μας κυβερνάνε το γνωρίζουν πολύ καλά και για αυτό μας έχουν καθυποτάξει με όλα τα μέσα. Εμείς οι λίγοι που απομείναμε πρέπει να θυμίσουμε στον Έλληνα ποιος είναι και τότε το εθνικιστικό ποτάμι να ξεχύσει σαν χείμαρρος συντρίβοντας τους εγχώριους και ξένους δυνάστες που μας κυριεύουν.
Μια νέα μεγάλη Ελλάδα θέλουμε ελεύθερη και δυνατή. Έναν νέο τύπο ανθρώπου επιθυμούμε στον Έλληνα να δημιουργηθεί, βγαλμένος από τις ρίζες του στην αρχαιότητα. Μέσω της σπαρτιατικής αγωνιστικότητας, της αθηναϊκής σοφίας και της κοσμοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πνευματικά καλλιεργημένος ο Έλληνας μπορεί και θα ανατρέψει όχι μόνο τους εθνικούς του αντιπάλους αλλά και τους πνευματικούς. Ξεριζώνοντας από τον ελληνισμό την σάπια και αμαρτωλή ιδεολογία της αριστεράς που τον έχει κάνει να αποχαυνώσει, σε ένα καθιστικό καπιταλιστικό σύστημα.
‘’Ο κόσμος μπορεί να είναι όσο θέλει σκοτεινός, όμως αρκεί να παρεμβάλουμε ένα κομμάτι ελληνικής ζωής, για να φωτιστεί αμέσως άπλετα.’’
Παναγιώτης Ευριπίδου
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...