Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Αποκάλυψη από τους Times: Ούτε ένας, ούτε δύο... 120 τζιχαντιστές του ISIS απελάθηκαν από την Ελλάδα μέσα σε 2 χρόνια!

Αποκάλυψη από τους Times: Ούτε ένας, ούτε δύο... 120 τζιχαντιστές του ISIS απελάθηκαν από την Ελλάδα μέσα σε 2 χρόνια!

Η εγκληματική πολιτική των ανοιχτών συνόρων που ασκούν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει απτά τραγικά αποτελέσματα στην ασφάλεια της χώρας. Η βία και η ανομία στα "hot spot" των λαθρομεταναστών είναι καθημερινό φαινόμενο, αλλά η είδηση που φέρνουν σήμερα οι Times είναι ακόμα πιο ανησυχητική.


Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα έως και 120 ύποπτα μέλη τη τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που βρίσκονταν σε καταυλισμούς λαθρομεταναστών στην Ελλάδα έχουν απελαθεί από το Μάρτιο του 2016. «Ύποπτα στοιχεία ή άτομα που συνδέονταν μαζί τους έχουν εισέλθει στη χώρα, προσποιούμενοι τους πρόσφυγες. Αλλά καταφέραμε να τους συλλάβουμε και να τους απελάσουμε στην Τουρκία. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε» δήλωσε στους Τimes ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας.
Η ανταποκρίτρια αναφέρει πως πολλοί από τους απελαθέντες είχαν συλληφθεί πέρυσι, αφού είχαν προσπαθήσει να μπουν στη χώρα παρανόμως από τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το 2015 δύο από τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Bataclan του Παρισιού είχαν φτάσει στη Γαλλία μέσω Ελλάδας, προσποιούμενοι τους πρόσφυγες ως κάτοχοι πλαστών συριακών διαβατηρίων.
Στατιστικά στοιχεία που επικαλείται η εφημερίδα δείχνουν ότι 924 πρόσφυγες στη Μόρια έχουν συλληφθεί για διαφορά αδικήματα, όπως διακίνηση ναρκωτικών και διάθεση πλαστών διαβατηρίων.
Υπογραμμίζεται επίσης ότι οι ίδιοι οι πρόσφυγες στη Μόρια λένε πως ο καταυλισμός έχει γίνει γόνιμο έδαφος για τον ISIS, που φέρεται να έχει «καταλάβει τον έλεγχο και αξιοποιεί την ανεξέλεγκτη βία μεταξύ Σύρων και Κούρδων».
Πόσοι ακόμα τζιχαντιστές διαβιούν και δρουν εντός της Χώρας;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/120-tzichantistes#ixzz5T2NkizHe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...