Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Μεγάλη άνοδος και των Φινλανδών Εθνικιστών: Ξεπέρασαν το κόμμα του πρωθυπουργού σε δημοσκόπηση!


Η ενίσχυση των Εθνικιστικών και Πατριωτικών πολιτικών σχηματισμών σε όλη την Ευρώπη αφορά και την Φινλανδία, καθώς το Εθνικιστικό Κόμμα των Φινλανδών εμφανίζεται μπροστά από το κόμμα του πρωθυπουργού Γιούχα Σίπιλα, ως το τρίτο πιο δημοφιλές κόμμα ενόψει των εκλογών της 14ης Απριλίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Yle.


Η δημοτικότητα του ευρωσκεπτικιστικού Κόμματος των Φινλανδών αυξήθηκε στο 15,1% τον Μάρτιο σε σχέση με 13,3% τον Φεβρουάριο. Το Εθνικιστικό Κόμμα έχει σημειώσει μεγάλη άνοδο τους τελευταίους μήνες, κυρίως χάρη στο αυξανόμενο αντιμεταναστευτικό αίσθημα στην Φινλανδία, έπειτα από σειρά υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από αλλοδαπούς.
Και το εκλογικό αποτέλεσμα στις 14 Απριλίου θα αποτελέσει προεόρτιο της Μεγάλης Νίκης των Εθνικολαϊκών Δυνάμεων στις ευρωεκλογές της26ης Μαΐου, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ΕΛΑΜ να έχουν σημαντική συνεισφορά σ’ αυτόν τον εκλογικό θρίαμβο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-anodos-kai-twn-finlandwn-ethnikistwn-enopsei-twn-eklogwn-stis-14-apr#ixzz5jvFRgnnB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...