Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Εμείς δεν είμαστε με τον “νέο πατριωτισμό”, είμαστε με τον ΠΑΛΑΙΟ!

Εμείς δεν είμαστε με τον “νέο πατριωτισμό”, είμαστε με τον ΠΑΛΑΙΟ!

Ο Μητσοτάκης δηλώνει ότι το Ελληνικό Έθνος δημιουργήθηκε το… 1821!

Στην αρχή έγινε αναφορά για “συνταγματικό πατριωτισμό” από πολιτικούς του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου”. Το πράγμα κλιμακώνεται και αναζητεί το χρεοκοπημένο ηθικά, πολιτικά και οικονομικά κατεστημένο ένα νέο ιδεολόγημα με το οποίο να καλύψει τον εθνομηδενισμό του! 

Η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο μήνυμά της για την 25η Μαρτίου, είπε μεταξύ άλλων:  “Ο αγώνας του '21 και οι θυσίες των προγόνων μας άνοιξαν τον δρόμο για ένα σύγχρονο κράτος, που σήμερα βρίσκεται στον πυρήνα της ενωμένης Ευρώπης... Η ατομική ευθύνη, η συνεργασία και η αλληλεγγύη βρίσκονται στην καρδιά του νέου πατριωτισμού που έχουμε ανάγκη.”




Ώστε δεν το ξέραμε λοιπόν ότι οι Μανιάτες, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και όλοι οι Έλληνες έχυσαν το αίμα τους όχι για Εθνική Ελευθερία, αλλά για ένα “σύγχρονο κράτος”, το κράτος του “αντιρατσισμού” , της “αλληλεγγύης” και του “νέου πατριωτισμού”! Δεν ξέραμε ότι θυσιάστηκε ο Γρηγόριος ο Ε’ και κρεμάστηκε από τους Τούρκους για την ένταξη στην περίφημη “ενωμένη Ευρώπη”… 

Ό,τι και αν είναι αυτός ο “νέος πατριωτισμός”, δεν μας αρέσει, είμαστε με τον ΠΑΛΑΙΟ! Και βεβαίως δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει “νέος πατριωτισμός”. Ο πατριωτισμός ήταν πάντα ένας! 

Στο ίδιο πλαίσιο με την κυρία Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός είπε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του: “Συγκρότησαν Έθνος. Και ίδρυσαν κράτος Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης.”

Εάν λέει αυτά τα πράγματα ο Μητσοτάκης συνειδητά είναι εθνικά επικίνδυνος! Εάν τα λέει από αμάθεια είναι αξιολύπητος… Το Έθνος των Ελλήνων δεν δημιουργήθηκε το 1821 και έχει Ιστορία χιλιάδων ετών! 

Είπε και κάτι άλλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα στο πνεύμα των ημερών του κορωνοϊού. Είπε ότι οι σύγχρονοι οπλαρχηγοί είναι οι γιατροί και οι νοσοκόμες. Με όλο το σεβασμό προς το έργο και τις θυσίες των Ιατρών και των Νοσοκόμων, τι σχέση έχουν με τους οπλαρχηγούς;… 

ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...