Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ !

Η νεολαία βαδίζει προς την κορυφή με το Ε.ΛΑ.Μ. !

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας της Ευρωπαϊκής καταξίωσης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου .
Έπειτα από ένα εκπληκτικό καλοκαίρι γεμάτο από εκδηλώσεις , όπου το Ε.ΛΑ.Μ. κέρδισε το θαυμασμό με τον μεγάλο αριθμό και την πειθαρχία των μελών του , ήρθε η συμμετοχή στην << Γιορτή των Λαών >> την οποία διοργάνωσε στην Γερμανία το ΝPD . Εκεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ήταν προσκεκλημένο μαζί με άλλα Εθνικιστικά Κινήματα πολλά από τα οποία έχουν εκλεγμένα μέλη στις Βουλές των χωρών τους αλλά και στην Ευρωβουλή .
Ο αντιπρόσωπος του Ε.ΛΑ.Μ. έγινε αντικείμενο θαυμασμού και μεγάλου ενδιαφέροντος από τους Ευρωπαίους συναγωνιστές αφού για πρώτη φορά άκουγαν , από πρώτο χέρι , για το πρόβλημα της Κύπρου και τα δεινά που προκάλεσε στον Ελληνισμό της Μεγαλονήσου η τουρκική εισβολή και κατοχή .
Ο εξαίρετος λόγος του Έλληνα Εθνικιστή αποτέλεσε άλλο ένα τρανταχτό επιχείρημα στο οπλοστάσιο της πατριωτικής Ευρωπαϊκής ομάδος η οποία ως γνωστόν αντιτίθεται στην είσοδο της τριτοκοσμικής Τουρκίας στην Ευρώπη.
Να σημειωθεί πως στην συνέντευξη Τύπου το στέλεχος του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος BNP , δήλωσε πως το Κίνημα είναι αντίθετο στην παρουσία των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο .
Οι επαφές που έγιναν με τα στελέχη των Ευρωπαϊκών κινημάτων από την Ισπανία μέχρι την Ουγγαρία απέδωσαν καρπούς αφού πλέον σε όποια εκδήλωση κάνουν στις χώρες τους το Ε.ΛΑ.Μ. θα είναι παρόν . Ήδη η πρώτη πρόσκληση ήρθε από την Ισπανία όπου η LA FALANGE δέχτηκε στην Μαδρίτη τον αντιπρόσωπο του Κινήματος μας . Η φιλοξενία ήταν ιδιαίτερα θερμή όπως αρμόζει σε συναγωνιστές . Οι Ισπανοί Εθνικιστές στηρίζουν πλήρως τον αγώνα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου για μία Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική .
Να μην ξεχάσουμε επίσης την επίσκεψη των αξιωματούχων της Ιταλικής Φόρτσα Νουόβα στο νησί μας τον περασμένο Αύγουστο . Τα στελέχη της Φ.Ν. κατά την διάρκεια της παραμονής τους κατέθεσαν στεφάνι στο άγαλμα του Στρατηγού Γρίβα Διγενή , στην Λεμεσό ενώ συμμετείχαν στην πορεία Μνήμης και Τιμής των δύο ηρώων μας Ισαάκ και Σολωμού .
Η Ευρωπαϊκή καταξίωση του Ε.ΛΑ.Μ. αλλά και οι κρυστάλλινες θέσεις του όσον αφορά τα προβλήματα του Ελληνισμού της Κύπρου και της υπολοίπου Ελλάδος έχουν φέρει πάρα πολλά νέα στελέχη στις τάξεις του Κινήματος . Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η συμμετοχή των μαθητών του Ελληνικού νησιού μας.
Τα Ελληνόπουλα της Κύπρου έχουν πλέον την επιλογή ενός νεανικού νόμιμου Κινήματος με σαφή Ιδεολογία και καθόλα σοβαρή δράση και αποστρέφονται παλαιότερες αυτόνομες λύσεις που οδηγούσαν στο αδιέξοδο και σε προβλήματα με τον νόμο .
Η ραγδαία αύξηση της δυνάμεως του Ε.ΛΑ.Μ. όπως ήταν φυσικό έφερε και τον πόλεμο λάσπης κυρίως από τους αξιοθρήνητους << αριστερούς πατριώτες >> οι οποίοι πρόσκεινται στην σοσιαλιστική Ε.ΔΕ.Κ.
Αυτοί προσπαθούν να … αποκαταστήσουν την Κυπριακή Δημοκρατία , μαχόμενοι την κυβέρνηση του Χριστόφια την οποία στηρίζει το κόμμα τους συμμετέχοντας μάλιστα σε αυτή ! Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι το Ε.ΛΑ.Μ. συνεργάζεται με το Α.Κ.Ε.Λ. μέσω αμφιβόλου ποιότητος ιστοσελίδων αλλά και σατυρικών εφημερίδων χαμηλού επιπέδου και αισθητικής ( βρήκε ο γύφτος την γενιά του … ) και μέσω …κινήσεων Πολιτών της ίδιας ιδεολογίας .
Παράλληλα με τα μέλη τους σε Ελλάδα και Κύπρο προσπαθούν να φιμώσουν την φωνή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου επηρεάζοντας πατριωτικές εφημερίδες και ιστοσελίδες σε Ελλάδα και Κύπρο .
Αυτός είναι ο .. στόχος τους ! Έτσι κάνουν την αντίστασή τους !
Το Ε.ΛΑ.Μ. βέβαια δεν πτοείται από τον πόλεμο που του κάνουν τα φερέφωνα των αποτυχημένων . Αριστερά και Εθνικισμός δεν πρόκειται να υπάρξει στην Κύπρο . Παρά μόνο λάσπη και σοσιαλισμός !
Η Εθνικιστική Ευρωπαϊκή ομάδα των Κινημάτων μας , τάχθηκε επανειλημμένα εναντίον της εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε. αλλά και της παρουσίας τριτοκοσμικών συγγενών φυλών της τουρκικής . Η σοσιαλιστική Ευρωπαϊκή ομάδα τι θέση έχει άραγε πάνω σε αυτά τα ζητήματα; .
Να υπενθυμίσουμε πως η σοσιαλιστική διεθνής, με πρωτοβουλία του προέδρου της Γ. Παπανδρέου , έκανε δεκτό το ομογάλακτο τ/κ κόμμα παρ΄ όλες τις διαμαρτυρίες της Ε.ΔΕ.Κ. Τόσο πολύ τους υπολογίζουνε !
Η ραγδαία αύξηση των μελών και υποστηρικτών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου αποτελεί την καλύτερη απάντηση στα ψέματα των κακομοίρηδων << αριστερών πατριωτών >>
Οι νέοι προτιμούν την Δημιουργία από το ψέμα !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...