Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ





Κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδος "ΦΩΝΗ" της Πάφου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό δημοσίευμα :

"Την έντονη αντίδραση των οργανωμένων συνόλων της Πάφου πυροδότησε το αίτημα των ακροδεξιών στοιχείων του ΕΛΑΜ να λάβουν μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ήδη, η Συντονιστική Επιτροπή για τους εορτασμούς των εθνικών επετείων απέρριψε το αίτημα επισημαίνοντας ότι ενα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν κακό προηγούμενο και θα αποτελούσε την απαρχή για πολιτικοποίηση/κομματικοποίηση της παρέλασης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στη λήψη της απόφασης δεν συμμετείχαν τα σώματα Πολιτικής Άμυνας και Στρατού, με το δικαιολογητικό(!!!) ότι βρίσκονται στην επιτροπή για να βοηθούν στην οργάνωση της παρέλασης και όχι για να αποφασίζουν ποιοί θα παρελαύνουν. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι οι ακροδεξιοί θα επιχειρήσουν να μπουν στην παρέλαση, δημιουργώντας μάλιστα και επεισόδια εάν παρεμποδιστούν."

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση απο εφημερίδα όπου σε άλλο άρθρο της επαινεί τις προσπάθειες του ΑΚΕΛ με το τουρκο"κυπριακό" BKP για "Επαναπροσέγγιση".
Ο λόγος που απαντούμε σήμερα στο παραπάνω άρθρο, είναι οι άνευ λόγου και αιτίας προσαγωγές μελών του Κινήματος μας, ακριβώς πριν ένα χρόνο, στην παρέλαση για την 1η Οκτωμβρίου.

Έρχεται λοιπόν σήμερα η εν λόγω εφημερίδα να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη, δημιουργόντας αρνητικές εντυπώσεις κατά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί πως θα προκαλέσουμε και επεισόδια!Θα θέλαμε κύριοι της "ΦΩΝΗΣ" να σας απαντήσουμε τα εξής :

Πρώτον: Όντως, τιμούμε το ΟΧΙ του Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Μεταξά και ως τιμής ένεκεν για τον εορτασμό αυτής της Εθνικής Επετείου αιτηθήκαμε στους αρμόδιους την συμμετοχή μας στην Παρέλαση. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξαν "έντονες αντιδράσεις" από "οργανωμένα σύνολα" , παρα μόνο μια ευγενική διευκρίνηση απο τους αρμόδιους προς εμάς ότι δεν επιτρέπεται η συμμετοχή πολιτικών κομμάτων στις παρελάσεις.

Δεύτερον: Έχετε παρατηρήσει την δημιουργεία οποιουδήποτε επεισοδείου κατα την διάρκεια των εκδηλώσεων μας; Γιατί δεν αποκαλύψατε ποιες είναι αυτές οι πηγές που σας έδωσαν τις "πληροφορίες" πως απειλούμε με επεισόδια; Μήπως γιατί απλούστατα μας συκοφαντείτε;

Τρίτον: Δεν αντιλαμβάνεστε το δημοσιογραφικό σφάλμα που πράξατε, την ίδια στιγμή που παραδέχεστε οι ίδιοι πως είμαστε πολιτικό κόμμα (το οποίο συμμετείχε μάλιστα και στις Ευρωεκλογές) να αντιφάσκετε παρουσιάζοντας μας ως κάτι παράνομο, χαρακτηρίζοντας μας ως "στοιχεία";

Έλληνες,
Στις εποχές μας, όπου οι διοικούντες την Πατρίδα μας λένε όλα τα ΝΑΙ προς πάσα κατεύθυνση , τα διδάγματα του ΟΧΙ είναι πιο επίκαιρα απο ποτέ. Γνωρίζουν πολύ καλά πως οι ατσάλινες Ιδέες μας, είναι αυτές που κράτησαν το Έθνος Υπερήφανο και Ζωντανό μέσα στους αιώνες, για αυτό τον λόγο τις πολεμάνε.
Αντισταθείτε στην προπαγάνδα τους, μην τους πιστέψετε για άλλη μια φορά. Πυκνώστε τις τάξεις του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΛΑ.Μ.) γιατί σύντομα θα χρειαστεί να βροντοφωνάξουμε ξανά ένα μεγάλο ΟΧΙ, ενάντια στους πολιτικάντηδες και τα σχέδια του ξεπουλήματος και της υποταγής.


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...