Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΤΟΗΤΟΣ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΑΦΟΥ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Αγιασμός τελέσθηκε στο Λύκειο Κύκκου στην Πάφο, υπό την παρουσία του μητροπολίτη Πάφου.
Σε ομιλία που απεύθυνε ο μητροπολίτης προς τους μαθητές, ανέφερε για το κυπριακό πρόβλημα, μίλησε για την πατρίδα, και ότι πρέπει να προστατέψει η νεολαία την Ελληνικότητα της πατρίδας από τα ύπουλα σχέδια των ξένων δυνάμεων, και όχι να την παραδώσουμε αμαχητί, αλλά να αντισταθούμε, και αν χρειαστεί μια μέρα να επαναστατήσουμε για την πατρίδα μας. Τόνισε επίσης και τον κίνδυνο που διατρέχουμε, ότι αν συνεχίσουμε όπως πάμε σε λίγα χρόνια οι Έλληνες αυτού του τόπου θα αποτελούν μειονότητα!
Ο πυρήνας νεολαίας Πάφου, παρουσιάστηκε ομοιόμορφα, στην εκδήλωση, αφού αρκετοί μαθητές ήρθαν με μπλούζες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Στην κατοχή τους ο πυρήνας νεολαίας μας είχε ένα μεγάλο "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" που όμως απαγορεύτηκε από τους καθηγητές να αναρτηθεί! ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ;; (!!!)Μαζί τους, οι νεαροί μαθητές, είχαν και ελληνικές σημαίες ούτως ώστε να θυμίζουν σε κάποιους που εύκολα ξεχνούν, πως αυτή η γη είναι Ελληνική! .. Στην θέα της ελληνικής σημαίας, οι αρκετοί καθηγητές ενοχλούνταν, και παρά τις συνεχείς προτροπές - απειλές προς τα μέλη μας, δεν πτοήθηκαν, και συνέχιζαν να την προβάλουν!
Το εν λόγω πανό (ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) τελικά αναρτήθηκε από τα μέλη μας έξω από την αίθουσα των εκδηλώσεων, σε περίοπτη θέση ούτως ώστε να γίνεται ορατό από όλους!



Αφού έβλεπαν πως δεν μπορούσαν να κάμψουν το φρόνημα τον νεαρών, τότε πήρε σειρά ο διευθυντής του σχολείου, και αφού διέκοψε την συγκέντρωση, πήρε το μικρόφωνο και απείλησε τους μαθητές πως:
"Όποιος μαθητής φωνάξει σύνθημα ή σηκώσει πανό, θα τον αποβάλει για 5 μέρες, και στην συνέχεια να ψάξει να βρει άλλο σχολείο"
Τα σχόλια δικά σας ...

"Την Ελλάδα θέλομεν κι ας τρώγωμεν πέτρες"
ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Μέτωπο Νεολαίας Πάφου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου
(Ε.ΛΑ.Μ.)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...