Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ




Πρώτο θέμα σε όλα τα αγγλικά Μ.Μ.Ε ήταν η παρουσία του αρχηγού του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος στην τηλεοπτική εκπομπή του BBC QUESTION TIME .
Για μία εβδομάδα οι μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας σε αγαστή συνεργασία με τις αντιφασιστικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση δυναμίτιζαν το κλίμα εναντίον του ηγέτη και Ευρωβουλευτή του ΒΝΡ κ. Νικ Γκρίφιν .
Αλλά και το ίδιο το ΒΒC επέλεξε ως μέλη του ακροατηρίου ( είναι εκπομπή με παρουσία κοινού ) στελέχη αριστερών οργανώσεων , μέλη της μουσουλμανικής κοινότητος και πάρα πολλούς ..έγχρωμους .
Έξω από τις εγκαταστάσεις του ΒΒC είχαν μαζευτεί δεκάδες μέλη αναρχοαριστερών οργανώσεων που διαμαρτύρονταν για την … απόφαση του καναλιού να καλέσει μαζί με τους άλλους αρχηγούς κομμάτων και τον Νικ Γκρίφιν !
Είναι περίεργο πως αντιλαμβάνονται την ελευθερία έκφρασης τα ανά την Ευρώπη κόμματα και οργανώσεις του κατεστημένου .
Στην συγκεκριμένη εκπομπή ο Νικ Γκρίφιν κατάφερε μέσα σε ένα εντελώς εχθρικό περιβάλλον που έντεχνα δημιούργησε το ΒΒC να εκφράσει ορθότατα , με ατράνταχτα επιχειρήματα τις απόψεις του για το ζοφερό μέλλον της Βρετανίας , για την παρουσία υπεράριθμων μουσουλμάνων τριτοκοσμικών και γιατί ένας μαύρος δεν μπορεί να γίνει μέλος του ΒΝΡ !
Όπως ήταν αναμενόμενο οι βρετανικές εφημερίδες την επόμενη μέρα είχαν πρωτοσέλιδα με την φωτογραφία του Νικ Γκρίφιν και περιέγραφαν την παρουσία του στην εκπομπή QUESTION TIME με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς .
Ο πόλεμος που δέχονται όσοι εκφράζουν πατριωτικές απόψεις , όσοι θέλουν μία Ευρώπη των Εθνών και των παραδόσεων , όσοι πιστεύουν ότι η ήπειρός μας ανήκει στους γηγενείς κατοίκους της , είναι ιδιαίτερα σκληρός . Τα ίδια γίνονται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες όπου δραστηριοποιούνται πολιτικά σύνολα με Εθνικιστικές απόψεις .
Παρ΄ όλους τους διωγμούς και τις δυσκολίες που φροντίζουν οι κατά τόπους πολιτικοί αντιπρόσωποι της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης να δημιουργούν στους φορείς των Ευρωπαϊκών και Εθνικών Ιδεών , είναι φανερό πως δεν μπορεί να ανακοπεί η δίψα του κόσμου για απελευθέρωση από τα δεσμά του πολυφυλετισμού και της πλασματικής ισότητας των φυλών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...