Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Πανστρατιά Ελλήνων Εθνικιστών στους δρόμους των Αθηνών!



Το Σάββατο που μας πέρασε, σύσσωμος ο αδούλωτος Ελληνισμός παρευρέθηκε στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους τρείς ηρωικούς Αξιωματικούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έπεσαν υπέρ Πατρίδος , στα τραγικά γεγονότα των Ιμίων.

Άξια συγχαρητηρίων η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης, της οποίας κινητήριος μοχλός είναι ο μαχητικός Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, διότι είναι η μόνη οργανωμένη φωνή στην Ελλάδα που κρατά τις μνήμες ζωντανές, ειδικά σήμερα που η πολιτική ηγεσία της Κύπρου μας θεωρεί φρόνιμο να διαπραγματεύεται την Γή των Πατέρων μας και την ίδια την Εθνική Αξιοπρέπεια μας με τους κατακτητές και δολοφόνους μας.

Αυτή όμως η εκδήλωση, με κεντρικό της σύνθημα "ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ - ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ" ήταν επίσης μια δυνατή κραυγή αντίστασης ενάντια στο δολοφονικό για την Φυλετική μας ακεραιότητα νομοσχέδιο, που προβλέπει να δοθεί η Ελληνική ιθαγένεια στους εκατοντάδες χιλιάδες ξένους που έχουν εισβάλει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, οι πιο πολλοί μάλιστα παράνομα!

Ένα πανευρωπαϊκό πρόβλημα, για το οποίο οι μόνοι που ευαισθητοποιούνται είναι οι απανταχού Εθνικιστές, έτσι το Σάββατο δίπλα στον αγώνα των Ελλήνων βρέθηκαν δεκάδες αγωνιστές των Ευρωπαϊκών Κινημάτων Forza Nuova, NPD και λοιπών.

Δεκάδες Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου(Ε.ΛΑ.Μ) έλαβαν μέρος στην Εκδήλωση, οι οποίοι δέχθηκαν συγχαρητήρια και την αλληλεγγύη των Ελλαδιτών Συναγωνιστών για τον όμορφο αλλά και δύσκολο αγώνα που διεξάγουν στην Μαρτυρική Μεγαλόνησο.

Το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος δονήθηκε απο τις κραυγές των χιλιάδων αδούλωτων Ελλήνων και για να είναι τυπικό με την μικροπρέπεια του, φρόντισε ούτως ώστε τα ΜΜΕ να μην πουν ούτε μια λέξη για την μεγάλη αυτή εκδήλωση.

Ασφαλώς τα πολιτικά μηνύματα όμως πέρασαν προς όλες τις κατευθύνσεις, τα έλαβαν και οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί εχθροί.
Όσο υπάρχουν Εφιάλτες που εργάζονται για την διάλυση της Ελλάδος, θα υπάρχουν οι Λεωνίδες να τους σταματούν!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ - ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ !
ΙΜΙΑ 1996 - ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...