Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΙΜΩΣΗΣ


Στην κυρίως Ελλάδα είναι φανερό πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο φίμωσης αλλά και εξόντωσης όσων Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών αντιστέκονται στα σχέδια της κυβέρνησης και των συνοδοιπόρων της για μία κοινωνία πολυφυλετική , πολυθρησκευτική που θα αποτελείται από πολύχρωμους << Έλληνες πολίτες >> διαφορετικής καταγωγής .

Αυτήν την Ελλάδα και την Κύπρο που ονειρεύονται να δημιουργήσουν θα πρέπει να την ξεχάσουν. Γνωρίζουν ότι αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσουν την οργή του Ελληνικού λαού τον οποίο έχουν εξαθλιώσει με τα οικονομικά τους σκάνδαλα .
Κατάντησε η Ελλάδα περίγελως της Ευρώπης εξαιτίας της ανικανότητάς τους . Κατηγορούν οι μεν τους δε ως κλέφτες και απατεώνες ξεχνώντας ότι από την μεταπολίτευση και έπειτα διαδέχεται το ΠΑ.ΣΟ.Κ. την Ν.Δ και το αντίθετο .
Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ για να σταματήσει το κύμα αγανάκτησης του λαού για την οικονομική κατάσταση , για την εισαγώμενη βία των λαθρομεταναστών , για τα εθνικά θέματα που χειροτερεύουν με την πάροδο του χρόνου επιτίθεται ανοικτά και απροκάλυπτα εναντίον όσων πρωτοστατούν στην υπεράσπιση του έθνους μας .

Εισβάλλουν στα γραφεία νομίμων πολιτικών κινημάτων όπως αυτό της Χρυσής Αυγής , φυλακίζουν δημοσιογράφους όπως τον Δημήτρη Παπαγεωργίου και όσους πολίτες αντιστέκονται , κρατούν στην ΓΑΔΑ τον εκδότη του ΣΤΟΧΟΥ , Σάββα Χατζηπαρασκευά .
Νομίζουν ότι ο Ελληνικός λαός θα φοβηθεί και θα σκύψει το κεφάλι . Κάνουν λάθος . Οι Έλληνες της Κύπρου συμπαραστέκονται και βρίσκονται στο πλευρό των Ελλαδιτών αγωνιστών . Είναι μαθημένοι από τα χτυπήματα του εχθρού . Ενός εχθρού που βρίσκεται τόσο στις κατεχόμενες όσο και στις ελεύθερες περιοχές .
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο με συνεχείς εκδηλώσεις στα γραφεία της Λευκωσίας κάθε Παρασκευή και με την οργανωμένη και πειθαρχημένη παρουσία του στους δρόμους σε κάθε εθνική επέτειο μνήμης και τιμής πρωτοστατεί στην αντίσταση κατά της τουρκοποίησης του τόπου μας .
Για αυτό άλλωστε και τα Μ.Μ.Ε. της Κύπρου αποφάσισαν την συνομωσία της σιωπής .
Δεν δημοσιεύουν πλέον τα άρθρα μας , δεν παρουσιάζουν τους εκπροσώπους μας στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο . Αντιθέτως προβάλλουν τον κάθε ανθέλληνα υπερασπιστή της πολυπολιτισμικής κοινωνίας .
Από ποιούς πολιτισμούς αλήθεια εμείς οι Έλληνες έχουμε να κερδίσουμε κάτι ; Τι το θετικό αφήνει στον τόπο μας ο πακιστανικός , ο αφγανικός και ο νιγηριανός ....πολιτισμός ;
Απολύτως τίποτα εκτός από την οικονομική αφαίμαξη των φορολογουμένων Ελλήνων της Κύπρου και από την βία στους δρόμους των πόλεων μας .
Θα πρέπει όμως να αρχίσουν να συνηθίζουν τον πατριωτικό λόγο οι κυβερνώντες σε Ελλάδα και Κύπρο όπως έκαναν άλλωστε και οι ευρωπαίοι εταίροι τους !

1 σχόλιο:

LEONTIOS είπε...

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΙΑ. ΟΣΟ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΣ - ΤΟΣΟ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΡΙΖΩΝΟΥΝ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ.

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...