Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ NPD ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ FORZA NUOVA ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


(αντιπροσωπεία του Ε.ΛΑ.Μ. μαζί με τους συναγωνιστές της Forza Nuova)


(αντιπροσωπεία του Ε.ΛΑ.Μ. μαζί με αντιπροσωπεία συναγωνιστών από το NPD)


Μέλη της Forza Nuova Μιλάνο, Ιταλίας, αλλά και του NPD Γερμανίας παρευρέθηκαν στην Αθήνα, για να τιμήσουν και αυτοί με την σειρά τους την μνήμη των τριών ηρωικών Αξιωματικών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έπεσαν υπέρ Πατρίδος , στα τραγικά γεγονότα των Ιμίων το 1996, αλλά και να ενώσουν την φωνή τους μαζί με τους Έλληνες Εθνικιστές ενάντια στην λαθρομετανάστευση και στο δολοφονικό για την Φυλετική μας υπόσταση νομοσχέδιο, που θέλουν να επιβάλουν στο ελληνικό λαό.

Τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) υποδέχτηκαν τους συναγωνιστές από Γερμανία και Ιταλία, αντάλλαξαν απόψεις και ευχές. Μας έδωσαν θερμά συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε στην Κύπρο, αλλά και την συνεχή μας δράση, που μας εδραίωσε ως το μοναδικό νόμιμο Εθνικιστικό Κίνημα στην Κύπρο, που χωρίς μεγάλα και πολλά λόγια αυξάνεται καθημερινά αφυπνίζοντας πολλούς ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις του Ελληνισμού της Κύπρου μας. Μας είπαν να παραμείνουμε δυνατοί για να διαφυλάξουμε την Ελληνικότητα στην Κύπρο μας, στους δύσκολους καιρούς που έρχονται για το νησί μας αλλά και σε όλη την ευρώπη, και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον!


ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...