Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΑΘΗΝΑ

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» πρόκειται να παρουσιαστεί σε μία πανηγυρική εκδήλωση που θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή στις 7μμ, στο ξενοδοχείο Stanley στην πλατεία Καραϊσκάκη (σταθμός Μετρό Μεταξουργείου).
Καλούνται όλοι οι φίλοι και τα μέλη του Κινήματος να δώσουν το παρόν, να ενημερώσουν σχετικά τους Έλληνες πολίτες των Αθηνών, να βοηθήσουν με όσα μέσα διαθέτουν ώστε να σπάσει η συνωμοσία της σιωπής και να αποκτήσει και αυτή η εκδήλωση την απαιτούμενη μαζικότητα. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητές μας, οι οποίες θα εντείνονται όσο πλησιάζει η 7η Νοεμβρίου.
Θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των ανοικτών εκδηλώσεων του συνδυασμού, το πρόγραμμα των περιοδειών του κ. Μιχαλολιάκου και του επιτελείου του, καθώς και η ημερομηνία της κεντρικής προεκλογικής μας συγκέντρωσης. Θα λειτουργήσει επίσης γραμματεία όπου θα ενημερώνονται και θα δηλώνουν συμμετοχές, όσοι φίλοι προτίθενται να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι την ημέρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...