Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η Κύπρος δεν είναι μακριά


Χθες στα πολιτικά γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου(Ε.ΛΑ.Μ.) στην Λευκωσία είχαμε ακόμα μια ξεχωριστή παρουσία από τους συναγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, που επισκέφτηκαν τα γραφεία μας.
Τα μέλη του πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος, μας μίλησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις στην μάνα Ελλάδα, και την κατάσταση που βρίσκεται τώρα, που μαστίζεται από τους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά και στο πού έφτασαν οι πολιτικάντηδες με τους άθλιους χειρισμούς τους τον Ελλαδικό λαό. Στην συνέχεια επεκτάθηκαν και στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα, που σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική και σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά και από την ανταπόκριση του κόσμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος βρίσκεται και με τα δύο πόδια μέσα στην βουλή.
Τα αδέλφια μας από την Ελλάδα, του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, πέρασαν το μήνυμα ότι είναι στο πλευρό μας ανά πάσα στιγμή και ότι νιώθουν έμπρακτα την Κύπρο ως ένα ακόμα κομμάτι του Ελληνισμού, σε αντίθεση με τους πολιτικάντηδές μας που ενώ η Κύπρος φλεγόταν αυτοί έλεγαν «Η Κύπρος κείται μακράν». Οι συναγωνιστές μας χθες πέρασαν άλλο μήνυμα, σε όλους τους παρευρισκόμενους, ότι η Κύπρος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ, αλλά η Κύπρος είναι Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...