Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Εκδήλωση του Ε.ΛΑ.Μ. στην Δροσιά της Λάρνακας



Έντονη εθνικιστική παρουσία στην Δροσιά της Λάρνακας, από εκατοντάδες μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην πορεία διαμαρτυρίας που οργάνωσε ενάντια στους ψευδοπολιτικούς πρόσφυγες την Παρασκευή, 29/6.



Το Εθνικιστικό ποτάμι ξεχείλισε τους δρόμους και τα στενά της περιοχής που αντιμετωπίζει τόσο έντονα το πρόβλημα των πολιτικών προσφύγων που με τα τεράστια επιδόματα που λαμβάνουν από την κυβέρνηση και προέρχονται από την τσέπη του κάθε Κύπριου φορολογούμενου, έχουν κατακλύσει της περιοχή αγοράζοντας κατοικίες υπερπολυτελείας.
Πλήθος απλού κόσμου και κάτοικοι της περιοχής ενίσχυσαν την πορεία με την έντονη παρουσία τους. Ενθαρρυντικό σημείο, ήταν ότι κατά την διάρκεια της πορείας κάτοικοι της περιοχής, που δεν ήρθαν στην εκδήλωση χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν από τα μπαλκόνια τους όταν η πορεία των μελών μας περνούσε από μπροστά τους!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έδειξε για ακόμα μια φορά έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων, στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο. Αφήνει πίσω τα μεγάλα λόγια και τις κούφιες υποσχέσεις που συνήθισαν τον κόσμο οι κάθε λογής καρεκλοκένταυροι πολιτικάντηδες, και μετουσιώνει τα λόγια σε πράξεις.

Ένα άλλο σημείο, που αξίζει αναφοράς, είναι ότι στο χώρο υπήρχε δημοσιογράφος από Σερβία, που ήρθε να καλύψει την εκδήλωση μας, την ίδια ώρα που τα Κυπριακά Μ.Μ.Ε. κωφεύουν εγκληματικά  στο να ακούσουν και να προβάλουν μια άλλη άποψη, μια άλλη φωνή.

περισσότερες φωτογραφίες στο νέο τεύχος της εφημερίδας μας "ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...