Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Kανένας συμβιβασμός για την Μακεδονίας μας!


Κλιμάκιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με επικεφαλής τον Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Αντώνιο Γρέγο μετέβη στον συνοριακό σταθμό Ευζώνων, προκειμένου να διαπιστώσει πολυάριθμες καταγγελίες Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με τις οποίες αυτοκίνητα που προέρχονται από τα Σκόπια φέρουν τα ψευδεπίγραφα διακριτικά ΜΚ, χωρίς να επικολλάται το ειδικό σήμα FYROM από τις ελληνικές αρχές.Για το θέμα αυτό ζήτησε εξηγήσεις ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους υπεύθυνους του τελωνείου και η απάντηση τους ήταν η γνωστή που ακούμε τον τελευταίο καιρό περί έλλειψης προσωπικού.
Μετά λοιπόν από τις συστάσεις εκ μέρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  οι υπάλληλοι του τελωνείου δεσμεύτηκαν ότι θα είναι περισσότερο προσεκτικοί στην δουλειά τους και φεύγοντας τα μέλη μας και ο βουλευτής από τον χώρο λίγο ποίο κάτω διαπίστωσαν ως διά μαγείας να έχει κολληθεί το ειδικό αυτοκόλλητο, δίπλα στο ψευδεπίγραφο ΜΚ από τα αυτοκίνητα που διέρχονταν.Τελικά και ο διάολος φοβέρα θέλει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι πάντα εκεί που πρέπει. 
                                                                                                                                           
                                                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...