Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η ωμή πραγματικότητα


Όταν σαν οικοδεσπότης αλλά λόγω ανικανότητας ,μα προπαντός λόγω πεποιθήσεων, απεμπολάς την ελληνική ιστορία σου και εμφανίζεσαι  οτιδήποτε άλλο εκτός από ηγέτης πρόεδρος  τότε είσαι ένα υποκείμενο χειρότερο από έναν υπηρέτη σκλάβο.
 ΕΣΥ λαέ που εμπιστεύεσαι αυτόν για ένα καλύτερο αύριο είσαι έρμαιο της τυφλής καταβαράθρωσης  των ιδανικών σου. Μήπως οι λέξεις σε μια σαπισμένη κοινωνία χάνουν την σημασία τους;
Αναρωτήθηκε κανείς τι αξία έχουν οι  λέξεις  ελευθερία, απελευθέρωση, κυριαρχία μα κυρίως αγώνας για τα παιδιά μας;


Αγώνας εθνικής και κοινωνικής επιβιώσεως ή στο βόλεμα και στην κομματικοποίηση; Αν και γνωρίζουμε που μας οδηγούν μας συνεπήρε ο αγωνιστικός κάματος η εξαθλίωση και περιμένουμε τους βαρβάρους να περάσουν όπως πολύ χαρακτηριστικά μας το λέγει ο Καβάφης. Ναι κάποτε με την ιαχή ΕΛΛΑΣ Ένωση αγωνιούσαμε για ένα καλύτερο αύριο, σήμερα με ένα κράτος που έχει άλλο κράτος πιο ισχυρό την Αγγλία, έχει και μια Τουρκία που κατέχει έδαφος.
Ο  Ελληνικός λαός ξεχνά την γλώσσα του, την ιστορία του και κυρίως γίνεται αδιάφορος λόγω της κάκιστης πορείας του κυπριακού. Όταν το ένα κόμμα παρελθοντολογεί και δαιμονοποιεί τα πάντα, όταν ο άλλος σιωπηλός τα αποδέχεται τα ως άνω αλλά για να συγκρατήσει τους ψηφοφόρους θωπεύει τα αυτιά μας με εθνικές προσδοκίες αλλά πρωτοστατεί στην απεμπόληση των εθνικών λαϊκών εντολών και ταυτίζεται με το υποτιθέμενο αντίθετο κόμμα δεν είναι έτσι ένα υποτελές και με χαμερπείς αξίες για να είναι ως ισχυρίζεται πρώτο κόμμα και όχι κόμμα με εθνικές καταβολές και αξίες.
Έτσι λοιπόν μείνανε όλοι όπως τους ισραηλίτες να περιμένουν τον Μεσσία και ενώ ήρθε τον αγνοούν και κάνουν τον οίκο του θεού μια πλατεία του εθνικού ξεπεσμού.
Όταν λοιπόν ένας Πρόεδρος είναι Πρόεδρος μόνο για τα το τουρκικό στοιχείο της νήσου Κύπρου και το ελληνικό στοιχείο το στέλνει στο πυρ το εξώτερο αλλά θέλει την ενότητα, θέλει την απελευθέρωση επίσης θέλει τις αγγλικές βάσεις έτσι ώστε να είναι στο διηνεκές και να μας εξουσιάζουν και να μας υποσκάπτουν, εμείς στην απόγνωση και στην τυφλή υπακοή μας στα κόμματα ζητωκραυγάζουμε ελευθερία σε όλον τον κόσμο εκτός από εμάς όλοι να αγωνίζονται εκτός από εμάς όλοι να ξέρουν την θεωρία του σωστού αλλά με τα έργα μας ο ραγιαδισμός και ο αποπροσανατολισμός να γίνεται με την συνεργασία των εχθρών (ότι θέλανε οι Τούρκοι το τοποθέτησαν στους όρους της υποτιθέμενης λύσης ενώ η σωστή λέξη είναι διάλυση του ελληνικού στοιχείου από εμάς μπορεί να πει ότι αγωνίζεται για την Ελλάδα ...
Πάντως το μόνο κόμμα που δηλώνει παρών στων αγώνα και για αυτόν οι λέξεις και τα έργα ταυτίζονται είναι το ΕΛΑΜ διότι είναι καθόλα καθαρό ενώ τα αλλά κόμματα έχουν να μας δείξουν περγαμηνές του ραγιαδισμού.

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...