Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Η λύση του κυπριακού στα πλαίσια της ΔΔΟ

Έλληνες και Ελληνίδες,

Ο κυπριακός Ελληνισμός βαρέθηκε. Βαρέθηκε τα κουρέματα α λα Γιούρογκρουπ και τις παρενέργειες των… θεραπειών των δανειστών, βαρέθηκε να βλέπει να κουρεύεται η ίδια του η παρουσία στη γη των προγόνων του, βαρέθηκε να ακούει συνεχώς τα ψέματα τους.

Τα ψέματα του Αναστασιάδη που δίνει ελπίδες για επάνοδο της ευημερίας σε μια δήθεν ενωμένη Κύπρο. Φρούδες ελπίδες για τους αφελείς και μια νέα πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από την πλήρη φυσική εξόντωση των Ελλήνων της Κύπρου και την αποτυχία της οικονομικής τους πολιτικής.
Οι πολιτικοί μαγειρεύουν τη λύση του Κυπριακού στα πληρωμένα μαγειρεία των κομμάτων τους και στα κλειστά γραφεία ξένων πρεσβειών.
Μαζί, απερίσκεπτοι οικονομολόγοι μιλούν για δήθεν οικονομικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν με την λύση ομοσπονδίας.
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Καμιά επίσημη πληροφόρηση. Το 2004 οι αξιόπιστες μετρήσεις για το κόστος της λύσης έφερναν τον τελικό λογαριασμό στα 26 δις ευρώ. Σήμερα αυτό το κόστος υπολογίζεται στα 38δις. Εδώ πτώχευσαν την χώρα υποτίθεται για 10 δις και τώρα θα μας δωρίσουν 40 δις γιατί μας συμπαθούν;
Έλληνες και Ελληνίδες,
H Ομόσπονδη Κύπρος θα συντηρεί ένα τρικέφαλο κράτος, στο οποίο η άνοδος των κυβερνητικών δαπανών τρομάζουν τους θεματοφύλακες του προϋπολογισμού και κάνουν σοβαρούς οικονομικούς αναλυτές να φρικάρουν. Ποιοι θα πληρώνουν το κόστος για το νέο απύθμενο χρέος, μα φυσικά οι ελληνοκύπριοι με το ξεπούλημα του φυσικού αερίου και του εναπομείναντα δημόσιου πλούτου.
Το κράτος αυτό δεν θα είναι λειτουργικό, δεν θα υπάρχει σταθερότητα και δεν θα λειτουργήσει, οδηγώντας μας πλέον στην ολική πτώχευση και την πλήρη κατάληψη της Κύπρου απο την Τουρκία αφού το κράτος αυτό δεν θα μπορεί να συντηρηθεί πλέον. Οι μόνοι που θα επωφεληθούν θα είναι οι χαρτογιακκάδες δημόσιοι αξιωματούχοι που πίνουν το αίμα μας εδώ και 5 δεκαετίες, θα επωφεληθεί η πολιτική και οικονομική ελίτ που ισοπέδωσε την οικονομία και έστειλε στην ανέχεια χιλιάδες νοικοκυριά. Όλοι αυτοί θα κερδοσκοπήσουν εις βάρος των αφελών.
Δουλειά μας να μην τους αφήσουμε να πετύχουν τα σχέδια τους, δουλειά των Εθνικιστών να σταθούμε ανάχωμα και να κρατήσουμε αυτή την πατρίδα ελληνική, και ένα λέμε στους κλέφτες πολιτικούς, η Κύπρος δεν πωλείται, σε κανένα τούρκο, σε κανένα Αναστασιάδη σε κανένα ξένο λαμόγιο, είμαστε όλοι ένα σώμα, φάρος αντίστασης και η φωνή των προγόνων μας που φωνάζει απελευθέρωση.

Ζήτω η Ελεύθερη και Ελληνική Κύπρος, Ζήτω το Ε.ΛΑ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...