Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα φιλανθρωπική εκδήλωση στην Λευκωσία

Νέα φιλανθρωπική εκδήλωση στην Λευκωσία
Φιλανθρωπική εκδήλωση που έχει ως άμεσο στόχο την στήριξη δυο οικογενειών που θα μεταβούν σύντομα στο εξωτερικό για ιατρικούς λόγους, θα πραγματοποιήσει αυτή την Παρασκευή η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Το όλο γεγονός αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι το Ε.ΛΑ.Μ ουδέποτε ασχολήθηκε με ανούσια συνθήματα, αλλά με λόγια ουσίας που γίνονται πράξεις. Πράξεις ανθρωπιάς και αλληλοβοήθειας για τους συμπατριώτες μας, που υποφέρουν.  Ο Επικεφαλής της Επαρχίας Λευκωσίας Γιώργος Χατζηιωάννου δήλωσε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο δεν θα πάψει ποτέ να είναι δίπλα σε αυτούς που χρειάζονται την στήριξή μας, γι' αυτό και αποφασίστηκε η όλη εκδήλωση με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων, που θα δοθούν σε αυτές τις δυο οικογένειες.  "Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του κινήματος", τόνισε, "να δώσουν μαζικά το παρών τους και να απολαύσουν μαζί μας αυτή την υπέροχη βραδιά προσφέροντας ταυτόχρονα στους συνανθρώπους μας".
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση θα γίνει στο Κέντρο Φραγκολίνα (έναντι Αστυνομίας Ομορφίτας) στο Καϊμακλί και το δικαίωμα συμμετοχής έχει οριστεί στα 15 ευρώ το άτομο, που συμπεριλαμβάνει φαγητό και το πρώτο ποτό δωρεάν. Συνδυάστε το τερμπνόν μετά του ωφελίμου σε έναν εξαίσιο χώρο με καλό φαγητό, καλή παρέα και το σημαντικότερο μέρος των εσόδων θα δοθούν σε δυο οικογένειες που χρειάζονται άμεσα οικονομική στήριξη για να μεταβούν στο εξωτερικό. 
Τέλος, υπογραμμίζουμε ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, αλλά καλύτερα να τις αφήσουμε για να τις δείτε ιδίοις όμμασι αυτή την Παρασκευή στο Κέντρο Φραγκολίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...