Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ομιλίες στα γραφεία της Τ.Ο Δυτικών Προαστίων Λεμεσού του ΕΛΑΜ



Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εβδομαδιαία συνάντηση των μελών και υποστηρικτών του Ε.ΛΑ.Μ., στα δυτικά προάστια της Λεμεσού.




Στην αρχή καλωσόρισε τον κόσμο ο υπεύθυνος δυτικών προαστίων του Ε.ΛΑ.Μ. , Μιχάλης Χριστοδούλου. 
Ο συναγωνιστής ανέφερε πως το Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί την μοναδική πηγή αντίστασης στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών και των ντόπιων φερεφώνων τους που προσπαθούν να επιβάλλουν για δεύτερη φορά την λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας για την Κύπρο μας.
Στην συνέχεια ο υπεύθυνος Δυτικών Προαστίων Λεμεσού, παρουσίασε στον κόσμο τον αγωνιστή της Ε.Ο.Κ.Α, Ανδρέα Μουστάκα. 
Ο κ. Μουστάκας αναφέρθηκε στους αγώνες που έκανε μαζί με τους συναγωνιστές του  για να κρατήσουν αυτόν τον τόπο Ελληνικό όπως ακριβώς τον παρέλαβαν από τους προγόνους τους. Η ένδοξη πορεία του κ. Μουστάκα περιγράφεται στο συγκλονιστικό βιβλίο που έχει γράψει και το οποίο διατίθεται από τα γραφεία του Ε.ΛΑ.Μ.


Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο επαρχιακός Λεμεσού, Στέλιος Νεάρχου ο οποίος περιέγραψε το πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο του Κινήματος και τις άοκνες προσπάθειες των δύο βουλευτών μας που υπερασπίζονται τα δίκαια των Ελλήνων της Κύπρου.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε συζήτηση για τις επερχόμενες δημοτικές και κοινοτικές εκλογές αφού μεταξύ του κόσμου υπήρχαν πάρα πολλοί που ενδιαφέρονταν να συμμετέχουν με το Ε.ΛΑ.Μ. στην νέα εκλογική διαδικασία του επόμενου Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...