Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Αν δεν αντισταθούμε θα καταντήσουμε οι “ινδιάνοι” της Ευρώπης .

Αν δεν αντισταθούμε θα καταντήσουμε οι “ινδιάνοι” της Ευρώπης

Οι λαοί και τα έθνη της ευρωπαϊκής ηπείρου που δεν θα αντισταθούν στην πλημμυρίδα του λαθρομεταναστευτικού κύματος από Ασία και Αφρική, το αργότερο στα μέσα του αιώνα θα καταντήσουν οι «Ινδιάνοι» της Ευρώπης. Και εξηγούμεθα γιατί.

Δεν γνωρίζουμε επακριβώς ποιος ήταν ο στόχος της ανακάλυψης της Αμερικής, ούτε και τα αίτια της εξαφάνισης των αυτοχθόνων λαών της. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η Αμερική δεν «ανακαλύφθηκε» το 1492, καθώς είναι αποδεδειγμένο ότι υπήρχαν εμπορικές επαφές πολλούς αιώνες πριν από αυτή την χρονολογία μεταξύ των ηπείρων των δυο πλευρών του Ατλαντικού.


 Η «ανακάλυψη» το 1492 προφανώς και έχει να κάνει με τις τεράστιες ανεκμετάλλευτες περιοχές σε ελκυστικές κλιματολογικές ζώνες και με τον σχετικά μικρό αριθμό πρωτόγονων λαών, όπως οι επονομασθέντες Ινδιάνοι, καθώς και  με την σχετικά μικρή απόσταση από τον τότε γνωστό κόσμο. Στην ανακαλυφθείσα ήπειρο δεν υπήρχαν δομές εξουσίας και ισχύος, ενώ οι νέοι κάτοικοι ήταν απαλλαγμένοι από τους κανόνες, τα έθιμα, τους περιορισμούς και τα πολιτισμικά όρια της Ευρώπης απ’ όπου προήρχοντο.
Έτσι το μόνο που απαιτείτο στην νέα ήπειρο ήταν κάτοικοι, οι οποίοι ως επί το πλείστον στρατολογήθηκαν από την Ευρώπη. Οι στρατολογηθέντες εισαγόμενοι Ευρωπαίοι είχαν το πλεονέκτημα ότι μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν άμεσα για να σφαγιάσουν τους αυτόχθονες, έχοντας ως κανόνα «η περιουσία, η γη αυτών που σκοτώνεις σου ανήκει». Αυτό ήταν το έναυσμα της περίφημης κατάκτησης του «νέου κόσμου» από τους τότε «πολιτισμένους» Ευρωπαίους. Όμως το εγχείρημα «νέος κόσμος» χρειαζόταν και άλλα σημαντικά πράγματα για να ευδοκιμήσει. Το σημαντικότερο εξ αυτών ήταν ότι ο νέος πληθυσμός, αφού είχε εξοντωθεί ο αυτόχθων παλαιός, δεν θα έπρεπε να έχει φυσική ταυτότητα, αλλά να «εμβολιαστεί» με μια νέα τεχνητή με αυθαίρετη κοσμοθεωρία.
Σήμερα είμαστε μάρτυρες αυτού του ομολογουμένως επιτυχημένου εγχειρήματος στις ΗΠΑ. Ένας κατά βάση ηλίθιος αναμεμειγμένος πληθυσμός, στο μεταξύ είχε υπάρξει η πλημμυρίδα των μαύρων σκλάβων από την Αφρική, που είναι περήφανος για την τεχνητή του ταυτότητα και την σιωνιστική κοσμοθεωρία του. Συμπερασματικά και απλά:  Στις ΗΠΑ επιτεύχθηκε αυτό που θα ήταν αδιανόητο για την Ευρώπη μέχρι προσφάτως. Ένας πληθυσμός κατ’ ουσίαν φαιός, χωρίς πολιτισμικές ρίζες, χωρίς ήθη και έθιμα, ο οποίος λειτουργεί μόνο ως καταναλωτής και ως προγραμματιζόμενος βαστάζος των πολέμων και δραστηριοτήτων των Σιωνιστών.
Το επιτυχημένο πρότυπο ΗΠΑ προσπαθούν τώρα να εφαρμόσουν οι Σιωνιστές στην Ευρώπη, στο πλαίσιο των σχεδίων τους για παγκόσμια κυριαρχία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ως μοντέλο για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης που θα εξυπηρετούν τα σχέδια Νέας Παγκόσμιας Τάξης και θα λειτουργούν ως εν δυνάμει πολιορκητικός κριός εναντίον της Ρωσίας. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει μια πολτοποίηση και ανάμειξη των γηγενών πληθυσμών με τους λαθρομετανάστες από Αφρική και Ασία (τα αντίστοιχα ποσοστά γεννήσεων θα είναι καταλυτικά) και να δημιουργηθεί ένας άβουλος και υπάκουος πληθυσμός, αρκετά όμως ικανός για να εργάζεται ως σκλάβος και αρκετά ηλίθιος για να μην καταλαβαίνει τα αυτονόητα.
Είναι προφανές ότι η λαθρομετανάστευση και ο λαθροεποικισμός της Ευρώπης είναι ένα σχέδιο που έχει προπαρασκευαστεί στα εργαστήρια των Σιωνιστών. Η λαθρομετανάστευση Αφρικανών και Ασιατών έχει ως μοναδικό στόχο την μίξη των φυλών της Ευρώπης και την δημιουργία ενός «νέου ανθρώπου» (σε αντιστοιχία του «νέου κόσμου»), με φαιά χαρακτηριστικά και ο οποίος δεν θα έχει φυλετικά χαρακτηριστικά, δεν θα έχει καταγωγή, δεν θα έχει ιστορική γλώσσα, αλλά θα έχει μια τεχνητή ταυτότητα με αυθαίρετη κοσμοθεωρία.
Στην Ευρώπη αυτή την εποχή μαίνεται ένας πόλεμος. Από την μια πλευρά οι στρατολογηθέντες εισαγόμενοι λαθρομετανάστες, από την άλλη οι αυτόχθονες λαοί. Εάν δεν σταματήσουμε την επιδρομή-κατάκτηση, εάν δεν θέλουμε η γη και η περιουσία μας να ανήκει σε αυτούς που θα μας σκοτώσουν, εάν δεν θέλουμε να καταντήσουμε οι «Ινδιάνοι» της Ευρώπης,  θα πρέπει να σταματήσουμε τους επιδρομείς. Αν δεν το κάνουμε το τίμημα θα είναι η ζωή μας και αυτή των παιδιών μας, ο πολιτισμός μας, τα ήθη και έθιμα μας, η εθνική μας ταυτότητα.
Γ. Λιναρδής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/an-den-antistathoume-tha-katanthsoume-oi-indianoi-ths-eurwphs#ixzz5JzP7uhtG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...