Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!


Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι"

Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ και από αυτήν την στήλη, αναφερθήκαμε στο «καυτό» καλοκαίρι του 2018. Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τον συλλογισμό μας.
Η αντιπαράθεση του Πρωθυπουργού με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως στην Βουλή την περασμένη Πέμπτη, με ύβρεις και αλληλοκατηγορίες, έδειξε ότι καθ’ ομολογίαν των ίδιων των κομμάτων που κυβέρνησαν, κυβερνούν ή θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα, η χώρα μας κυβερνάται επί δεκαετίες από κλέφτες και ψεύτες!


Η οχλοκρατία της Βουλής, αποδεικνύει ότι το οικοδόμημα της Μεταπολιτεύσεως και ο φθίνων πολιτικός λόγος, αρμόζουν στην καλύτερη περίπτωση σε ρωμαϊκή αρένα την εποχή της παρακμής. Τότε που, όχι χωρίς ανατριχιαστική αντιστοιχία με την σημερινή ευρωπαϊκή πραγματικότητα, η συνεχής μαζική μετακίνηση λαών της Ασίας προς την Ευρώπη, το αδιάκοπα βαθαίνων χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών, και η διάδοση μιας σαρωτικής νέας θρησκείας στον παγανιστικό κόσμο, έφεραν το τέλος της κλασικής Αρχαιότητας. Το τέλος της μεταπολιτευτικής κομματοκρατίας πλησιάζει, κι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε τα ηνία της Πατρίδας μας για να βγάλουμε το Εθνος από τον λασπότοπο που το έριξαν οι κατά δική τους ομολογία ψεύτες και κλέφτες.
Τον Ιούλιο του 2015, λίγο πριν το δημοψήφισμα στο οποίο το 63% του Ελληνικού λαού εξέφρασε το ΟΧΙ στην Ευρώπη των Μνημονίων, η ιταλική εθνικιστική οργάνωση Casa Pound ανήρτησε στο κτίριό της την ελληνική σημαία και συνόδευσε την φωτογραφία την οποίαν δημοσίευσε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την φράση από τους «Πέρσες» του Αισχύλου (στην αρχαία Ελληνική και με πολυτονικό)
«Ω παίδες Ελλήνων ίτε,
ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε
παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη,
θήκας τε προγόνων:
νυν υπέρ πάντων αγών.»
Βρισκόμουν τις μέρες εκείνες στην Γαλλία, περιμένοντας να αναρρώσει από μια ελαφρά ασθένεια ο ιστορικός ηγέτης της μεταπολεμικής Ευρώπης των Εθνών, Ζαν Μαρί Λεπέν, για να τον επισκευθώ στο σπίτι του στα περίχωρα του Παρισιού, και να πάρω την περίφημη εκείνη συνέντευξη η οποία πολύ ενόχλησε Ελληνες και ξένους, και στην οποία εξέφραζε τον φιλελληνισμό του και την υποστήριξή του στον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το τηλέφωνό μου κατακλύστηκαν από ευχές συναγωνιστών οι οποίοι ζητούσαν εναγωνίως να μάθουν αν είναι αποφασισμένοι οι Έλληνες να τραβήξουν το σχοινί, και βέβαια ποια είναι η θέση, και τι θα πράξει η Χρυσή Αυγή, την οποίαν έβλεπαν ως την πρωτοπόρο δύναμη ανατροπής της Ευρώπης των Τραπεζών.
Όλα τα μάτια ήσαν τις μέρες εκείνες στραμμένα στην Πατρίδα μας, και ολόκληρη η Ευρώπη είχε ακουμπήσει στους ώμους μας, προσβλέποντας στους ανυπόταχτους και απρόβλεπτους Έλληνες, για το γκρέμισμα ενός πολιτικού «γάμου» που δεν μπόρεσε να ανακαλύψει την ψυχική ενότητα και τους κοινούς προορισμούς των λαών, και στράφηκε στην εκμετάλλευση και τον αγώνα κυριαρχίας, ό,τι δηλαδή δεν πρέπει να είναι ένας γάμος. Η σημερινή Ε.Ε. είναι όλα όσα δεν θα έπρεπε να είναι. Υπάρχει λοιπόν ακόμη ελπίδα; Υπάρχει δρόμος;
Όπως σοφά περιγράφει ο μεγάλος γάλλος εξερευνητής και συγγραφέας, Ζαν Ρασπάιγ, «Όταν εκπροσωπούμε έναν σκοπό (σχεδόν) χαμένο, πρέπει να ηχήσουμε τις σάλπιγγες, να πηδήσουμε στο άλογό μας, και να δοκιμάσουμε να βγούμε από την τελευταία ελεύθερη έξοδο, διαφορετικά θα πεθάνουμε από θλιβερά γηρατειά στα βάθη ενός ξεχασμένου φρουρίου που κανείς δεν πολιορκεί πια, γιατί η ζωή το έχει εγκαταλείψει».
Αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να πάρουν όλοι οι πατριωτικοί σχηματισμοί της Ευρώπης. Όσοι νομίζουν ότι το Σύστημα θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα περιμένει να παραδώσει την εξουσία στον επόμενο επίδοξο πρωθυπουργό ο οποίος θα έχει δεσμευθεί κιόλας να στείλει στην Δικαιοσύνη όσους κατασπάραξαν τους λαούς τους προς χάριν της εξουσίας των κομμάτων και των παρατρεχάμενών τους, πλανάται πλάνην οικτράν. Όχι, δεν θα είναι εύκολο, ακόμα και όταν η Θεία Πρόνοια μεριμνά να μας ανοίγει δρόμους. Γιατί ο Θεός ευλογεί την φυσική τάξη πραγμάτων, και φροντίζει για το καλό της Δημιουργίας Του, ακόμα και όταν ο άνθρωπος αποστατεί και γυρεύει να την καταστρέψει.
Βεβαίως ο άνθρωπος διαθέτει και νου, και πόδια, και μπράτσα, και ο νους είναι στην κεφαλή για να είναι ακριβώς… επικεφαλής. Είναι επομένως σοφόν το να μην σπαταλά κανείς άσκοπα τις δυνάμεις του, να επιλέγει τις μάχες που αξίζει να δώσει, και να ξέρει πότε να σωπαίνει, μέχρι να βάλει τον Δούρειο Ίππο του στην πολιτική Τροία.
Πρέπει ομοίως να μαθαίνει από τα παθήματα, τα δικά του και των άλλων. Υπενθυμίζω εδώ την περιπέτεια της Μαρίν Λεπέν με τους ελέγχους ειδικά κομμένους και ραμμένους για εκείνην και το κόμμα της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και την πολύ φρέσκια επίθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην Ιταλία, που δίνει την άδεια για την κατάσχεση κεφαλαίων της Λέγκα του Βορά, με στόχο την ακαριαία αποδυνάμωση του κόμματος του υπουργού Εσωτερικών, πλέον, Σαλβίνι, λόγω των αντιμεταναστευτικών πολιτικών που έχει υποσχεθεί και ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζει. Έτσι, η μεγάλη νίκη του Σαλβίνι και όσων πατριωτών, Εθνικιστών και μη, τον στήριξαν, να αναλάβει αυτό το κεφαλαιώδους σημασίας στις μέρες μας υπουργείου, θα μπορούσε -εν δυνάμει-να του κοστίσει την διάλυση του κόμματός του.
Μέχρι λοιπόν την τελική έφοδο που τόσο εύστοχα περιγράφει ο Ρασπάιγ, εμείς οι Εθνικιστές έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Έχουμε να μεταδώσουμε την γνώση, τον πολιτισμό, τις αξίες της Ιδέας, κάτι που δεν γίνεται περιμένοντας την μπίλια των εκλογών.
Αυτό ως ένα βαθμό μας δίνεται χάρις στις συγκυρίες και στους δικούς μας πολυετείς αγώνες. Η αδιάκοπη αντίδραση του Ελληνικού λαού στο άγος της παραχώρησης του ονόματος, της εθνότητος και της γλώσσας, άρα και της Ιστορίας της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, είναι ένας διαρκής, ενοχλητικός πονόδοντος για την κυβέρνηση των απάτριδων ΣΥΡΙΖαίων, αλλά και για τους ενοχικούς ψοφοδεξιούς της Νέας Δημοκρατίας.
Όλοι τους ήλπιζαν και νόμιζαν ότι θα γίνονταν ένα-δυο συλλαλητήρια στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, και το ζήτημα θα ξεχνιόταν, αφήνοντάς τους να απολαύσουν τα σφάγια, όπως απολαμβάνουν να εκχωρούν την περιουσία του Έθνους στο «Υπερταμείο» για να ξεχρεώσουν τα κερατιάτικα με τα οποία χρέωσαν τον λαό μας, ώστε να εξασφαλίσουν την εκλογική τους πελατεία.
Είναι βέβαιον ότι η Χρυσή Αυγή τους επόμενους μήνες και καθώς «η δίκη» θα πλησιάζει στο τέλος της, θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο. Θα επιχειρηθεί να την σύρουν στην λάσπη, για ένα ακόμη σώου. Τούτη την φορά ο Ελληνικός Λαός πρέπει να γνωρίζει ότι η επιβίωση της Εθνικής Ιδέας, η οποία ως φορέα της έχει τούτη την ώρα την Χρυσή Αυγή, είναι ταυτόσημη με την επιβίωση του Έθνους.
Γι’ αυτό ας είμαστε όλοι προσεκτικοί. Όποιος πατριώτης εκφράζεται εναντίον της Χρυσής Αυγής, δίκην κουτσομπολιού (όχι αναφέροντας ή καταγγέλλοντας όπου δει τι το απρεπές ή το κατά την εκτίμησή του δει ποιείν), ρίχνει νερό στον μύλο της Νέας Δημοκρατίας και των δυνάμεων που θέλουν να κρατούν καθηλωμένο τον πατριωτικό χώρο στην ουρά της, και στους απάτριδες και αθέους της Αριστεράς.
Ιτε, λοιπόν, παίδες Ελλήνων! Εμπρός, θα νικήσουμε!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-kleftes-oi-pseutes-kai-h-chrush-augh#ixzz5LDHkWkfT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...