Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Η ΦΟΡΤΣΑ ΝΟΥΟΒΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Μέλος της αντιπροσωπείας της Φόρτσα Νουόβα καταθέτει στεφάνι στο άγαλμα του Γεωργίου Γρίβα Διγενή .


Ξεφεύγει από τα στενά όρια της Κύπρου το Εθνικό Λα´ι΄κό Μέτωπο . Η σοβαρή προσπάθεια που γίνεται αλλά και η συμμετοχή του Κινήματος στις Ευρωεκλογές έχουν τραβήξει την προσοχή των Ευρωπα΄ι΄κών Εθνικιστικών κομμάτων που ήδη παίζουν σοβαρό ρόλο στην ευρωπα΄ι΄κή πολιτική σκηνή .

Η διαφώτηση των Ευρωπαίων συναγωνιστών ξεκίνησε από το ιταλικό κίνημα της Φόρτσα Νουόβα .
Ολιγομελής αντιπροσωπεία του ιταλικού Εθνικιστικού Κινήματος επισκέφθηκε αυτές τις μέρες το νησί μας και ενημερώθηκε από τα μέλη του Ε.ΛΑ.Μ. γιά την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο , αλλά και για τις δραστηριότητες του μοναδικού εθνικιστικού Κινήματος της Μεγαλονήσου .

Τα μέλη της Φόρτσα Νουόβα κατέθεσαν στεφάνι προς τιμήν του αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. Γεωργίου Γρίβα Διγενή , στον χώρο του κρησφυγέτου στην Λεμεσό , ενώ επίσης συμμετείχαν στην πορεία μνήμης και τιμής των Ισαάκ και Σολωμού στο Παραλίμνι.

Το πρόβλημα της Κύπρου αρχίζει και γίνεται έντονα γνωστό στην Ευρώπη χάρη στα εθνικιστικά κινήματα τα οποία πρέπει να σημειωθεί ότι είναι εναντίον της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρώπη αλλά και στην παρουσία των κομμουνιστών στα πολιτικά δρώμενα της γηραιάς ηπείρου.

Όπως είναι γνωστό η Κύπρος συνδυάζει και τα δύο αυτά προβλήματα .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...