Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΕΔΟΝ και εδονόπουλα


'Ο Χρίστος Χριστοφίδης (ΓΓ ΕΔΟΝ) παραδίδει τη σκυτάλη της ΕΔΟΝ'.
'Αποσπάται στον κομματικό μηχανισμό'.
'Αξιοποίηση νέας φουρνιάς στελεχών'.
'Η ΕΔΟΝ φυτώριο στελεχών του κομματικού μηχανισμού'.
Τίτλοι και υπότιτλοι εφημερίδων με μοναδικό μήνυμα: 'ο κομουνισμός ενισχύεται με νέο αίμα' που δυστυχώς γι' αυτό το αποτυχημένο κίνημα, αυτή η ποιότητα αίματος δεν προσφέρεται για μετάγγιση! Τα στοιχεία που περιέχει είναι επιβλαβή!
Η Ιστορία έχει ήδη καταγράψει τη σαθρότητα αυτού του συστήματος και την εξαθλίωση των λαών που το υπέστησαν αλλά και των λαών που συνεχίζουν να το συντηρούν, εκόντες άκοντες.
Παραδείγματα ντροπής, κατανοητά σε όλο τον κόσμο εκτός από το ΑΚΕΛ και την ΕΔΟΝ: Στάλιν, Λένιν, Τσαουσέσκου, Μάο, Κάστρο.
Αν το αδιαμφισβήτητο θεώρημα είναι ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, ένα είναι το βέβαιο. Ο Χρίστος Χριστοφίδης, που να μου το θυμηθείτε θα είναι ο επόμενος ΓΓ του ΑΚΕΛ, ελπίζω όχι και Πρόεδρος της Δημοκρατίας (!), ('που τα μάθκια έν είδαμεν χαΐριν, εννά δούμεν 'που τα φρύδκια; (!)'), αν θα έχει έως τότε υπόληψη, θα πρέπει να επαναλάβει ό,τι είπε (mea culpa) και ο Δημήτρης Χριστόφιας αναλαμβάνοντας τότε ως ΓΓ του ΑΚΕΛ:
Το κομουνιστικό κόμμα της Κύπρου (Πάπης Παπαϊωάννου!) έκανε φοβερά λάθη και ζημιά στην Κύπρο. Το είπε μεν, αλλά δεν είδαμε καμιά αλλαγή στην πλεύση! Συνεχίζουμε να πολεμούμε οτιδήποτε προέρχεται από τη Δύση και τώρα από την Ευρώπη, αφού 'μυρίζει' ΝATO!
Tα εδονόπουλα αν δεν άκουσαν για κάποιες χαμένες ευκαιρίες για λύση του Κυπριακού, ας ανατρέξουν στην Ιστορία για να μάθουν. Να μάθουν την ιστορική φράση/απόφαση του Πάπη Παπαϊωάννου: "...αφού προέρχεται από νατοϊκά μυαλά, απορρίπτεται!.." Και 'επείσθη' ο Μακάριος!!!
Αυτή είναι η καημένη Κυπριακή Ιστορία που κακόπαθε στα χέρια κομουνιστών και ιδιοτελών ανθρώπων.
Τα εδονόπουλα κάποιας ηλικίας αν έχουν το θάρρος της γνώμης τους, ας μας πουν τα 'ωραία' συνθήματα που ήταν αναγκασμένα να λέγουν κάθε μέρα στις τότε κατασκηνώσεις τους, εν είδει προσευχής και πλύσης εγκεφάλου!

Νικόδημος



Από την εφημερίδα << ΠΟΛΙΤΗΣ >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...