Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση των κομμουνιστών και των θλιβερών συνοδοιπόρων της , μετά τις νέες αποκαλύψεις των τουρκικών αλλά και τουρκοκυπριακών θηριωδιών σε βάρος του Ελληνισμού της Κύπρου.

Στο χωριό Τζάος , βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν τα οστά των 5 Ε/κ στρατιωτών που πιάστηκαν αιχμάλωτοι του τουρκικού στρατού . Παρ’ όλο που ήταν άοπλοι και αιχμάλωτοι πολέμου εκτελέσθηκαν παρουσία του τούρκου στρατηγού , Χακίμ Μπορατάκ .

Σύμφωνα με την εφημερίδα << Βατάν >> παραδόθηκαν σε τουρκοκυπρίους οι οποίοι τους σκότωσαν !

Στις μέρες μας με διαταγή του ΑΚΕΛ όσοι κομμουνιστές στρατιώτες υπηρετούν την θητεία τους στην Εθνική Φρουρά ωφείλουν να καταγγέλουν στο κόμμα , τους Αξιωματικούς εκείνους που βάζουν τους εκπαιδευόμενους νεαρούς στρατιώτες να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Ενώσεως και κατά των Τούρκων !

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ταυτοποιήθηκαν τα οστά δύο παιδιών με ειδικά προβλήματα σε χωριό των κατεχομένων . Ο πατέρας τους είχε προτιμήσει να μείνει στο σπίτι του παρά να φύγει , για να προστατεύσει τα δύο παιδιά του .
Οι τούρκοι στρατιώτες εισήλθαν στην οικία του και εκτέλεσαν τα δύο Ελληνόπουλα !
Σε σχολείο των Κ. Πολεμιδίων την προηγούμενη σχολική χρονιά , χωρίς να ειδοποιηθεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων , οι κομμουνιστές καθηγητές με τις ευλογίες του ΑΚΕΛ , κάλεσαν για ομιλία τ/κ επαναπροσεγγιστές οι οποίοι έλεγαν στα νεαρά Ελληνόπουλα πόσο πολύ ...υπέφεραν από τους Ε/κ κατά την περίοδο της ΕΟΚΑ Β!

Πριν από λίγο καιρό ο βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ , Πουργουρίδης κατήγγειλε την Ελλάδα , ότι δήθεν καταπιέζει την τουρκική μειονότητα των Δωδεκανήσων , δίδοντας άφθονο υλικό , με την ενέργειά του αυτή , στην τουρκική προπαγάνδα .

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση στην Κύπρο είναι πλέον υπόλογες στην κοινή γνώμη για τις φιλοτουρκικές πράξεις τους .

Ο διακαής πόθος τους γιά νέο σχέδιο λύσης – τύπου Ανάν – έρχεται σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα αποτροπιασμού που επικρατεί στην κυπριακή κοινωνία , για τους τούρκους και τους τ/κ .
Αν σε όλα αυτά προστεθούν και τα ψοφοδεή φετινά διαγγέλματα όλων των κομμάτων με θέμα την τουρκική εισβολή –πλην εκείνου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου – διαγγέλματα ανούσια χωρίς φαντασία , φτωχά σε νόημα και λεξιλόγιο , επαναλήψεις μάλλον παλαιοτέρων , τότε καταλαβαίνει εύκολα ο Ελληνικός λαός της Κύπρου ότι θα πρέπει να υποστηρίξει ένα νέο Κίνημα το οποίο θα είναι αμείλεικτο πάνω στα Εθνικά θέματα αλλά παράλληλα και κοντά στο λαό και στα κοινωνικά ζητήματα .
Ένα Κίνημα που θα δημιουργήσει ένα κράτος Εθνικό και Κοινωνικό , χωρίς υποχωρήσεις στά άνομα σχέδια των ξένων και με κοινωνικές παροχές σε αυτούς που μία ζωή προσέφεραν με την εργασία τους και τώρα έχουν την ανάγκη του Κράτους και όχι στους παρίες τουρκοκυπρίους και στους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...