Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ.








Ότι ΔΕΝ έδειξαν τα εγχώρια Μ.Μ.Ε για την καταλυτική παρουσία του Κινήματος μας τον τελευταίο καιρό, έκανε τον γύρο της Ευρώπης, μέσω των Εθνικιστικών Κινημάτων.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μετρά λίγο καιρό παρουσίας, αλλά παραμένει σοβαρό, πειθαρχημένο και κυρίως με ανθρώπους και μέλη αγνά προς τις ιδέες και τις αξίες του Εθνικισμού.
Την ίδια ώρα που όλα σε αυτό τον τόπο διαλύονται, την ίδια ώρα που η Εθνική Ταυτότητα αυτού του τόπου κινδυνεύει, την ίδια ώρα που οι τουρκοπροσκυνημένοι έχουν μετατρέψει το κυπριακό σε δικοινοτικό-κτηματολογικό πρόβλημα, από πρόβλημα εισβολής και κατοχής, την ίδια ώρα που θέλουν να μας εμφυτεύσουν στα μυαλά πως οι Τούρκοι φονιάδες είναι τελικά αδελφοί, την ίδια ώρα που καλλιεργούν μέσω της προπαγάνδας τους κοινή "κυπριακή συνείδηση", την ίδια στιγμή που με τους αδέξιους χειρισμούς τους έχουν μετατρέψει τον εισβολέα σε κυρίαρχο στον βορρά και κηδεμόνα στο νότο ....
Μια νέα φωνή που μέρα με την μέρα δυναμώνει και γιγαντώνει το ανάστημα της ενάντια σε κάθε τι έκφυλο και ξεπουλημένο, παρά τις αντίξοες συνθήκες, αλλά και την μηδαμινή προβολή από τα Μ.Μ.Ε., ΟΜΩΣ με μέλη πιστά και περήφανα για τις αξίες, τις ιδέες, τα ιδανικά και τα πιστεύω τους , προχωρά και συνθλίβει κάθε τι που στέκεται εμπόδιο μπροστά του.Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν πει πως μετά τις εκλογές τελειώσαμε, πως ήμασταν κάτι πρόσκαιρο και θα εξαφανιζόμασταν , όμως τους διαψεύσαμε όλους.
Είμαστε εδώ, και με σωστή δουλειά προχωράμε, και θα συνεχίσουμε ...
Και όπως λέγαμε .. η σπίθα που θα γίνει φωτιά, άναψε.
Ήρθαμε για να μείνουμε!
Πλέον η Ευρώπη μέσω των Εθνικιστικών κινημάτων άρχισε να γνωρίζει πως στην Κύπρο δεν έχουμε ένα δικοινοτικό πρόβλημα, αλλά αρχίσαμε να θέτουμε το πρόβλημα στην ορθή του θέση.
Προβολή έγινε πρωταρχικά από το αδελφό κίνημα
Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στην μητροπολιτική Ελλάδα που τύχαμε πλήρης υποστήριξης και την συνέχεια από την Forza Nuova Ιταλίας, NPD Γερμανίας, DPNI Ρωσίας, Renouveau Français Γαλλίας και άλλα κινήματα της Ευρώπης, την ίδια στιγμή που τα παπαγαλάκια του Νίκου και του Δημήτρη εδώ εθελοτυφλούσαν …Έλληνες της Κύπρου, η αλήθεια απελευθερώνει!
Πυκνώστε τις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υψώστε μαζί μας το λάβαρο της Κυανόλευκης, τώρα που η αντεπίθεση των Ελλήνων είναι γεγονός.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...