Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΦΑΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ

Μνημείο ανθελληνικής τακτικής και δράσης αποτελεί η επιστολή του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φαϊκογλου που διανέμετε αυτή τη στιγμή από πράκτορες της ΜΙΤ και τον ίδιο σε μειονοτικά χωριά της Ξάνθης αλλά και της Ροδόπης.
Η επιστολή δημοσιεύθηκε και στο όργανο του τουρκικου προξενείου την εφημερίδα “μπιρλίκ” και οι φωτοτυπίες του διακινούνται κι αυτές από χέρι σε χέρι.
Τα τοπικά μέσα σε Ξάνθη και Κομοτηνή παίζουν ήδη το θέμα αλλά η ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ βρίσκεται σε διακοπές, αν και είμαστε βέβαιοι πως και Αύγουστος να μην ήταν η προδοτική τους αδιαφορία θα ήταν ίδια.
Η επιστολή που παραθέτουμε δεν πρέπει να αναγνωστεί από ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας και ειδικά καρδιακά προβλήματα. Θα σας ΕΞΟΡΓΗΣΕΙ με όλη τη σημασία της λέξης. Οι τίτλοι (με κεφαλαία) και τα σχόλια σε παρένθεση δικά μας.
«Έντιμοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης...Αφήσαμε πίσω μας 86 χρόνια από την 24η Ιουλίου του 1923 ημερομηνία κατά την οποία αφεθήκαμε ως παρακαταθήκη στην Ελλάδα (Μόνο για αυτήν την λέξη θα μπορούσαν να
κινηθούν διαδικασίες αφαίρεσης υπηκοότητας και απέλασης).
Αυτή η συνθήκη είναι μείζονος σημασίας για μας την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης. Διότι, δεν υπάρχει άλλη κοινότητα στον κόσμο εκτός από μας που να έχει αφεθεί με μια τέτοια διεθνής συνθήκη.Ενώ έτσι έχουν τα πράγματα, οι κυβερνήτες της χώρας (δεν αναφέρει την χώρα Ελλάδα) στέρησαν το δίκαιο χρόνια από την Τουρκική Μειονότητα, έκαναν κάθε είδους βδελυρή πράξη εναντίον της Τουρκικής Μειονότητας που σήμερα ακόμη φαίνεται η ύπαρξη της ψυχολογικής και πνευματικής πίεσης, καθώς η ασέβεια στην Λοζάνη, η καταπάτηση του διεθνές δικαίου και η καταστροφή της εθνικής και θρησκευτικής ύπαρξης του Τούρκου της Δυτικής Θράκης αποτελεί ανυποχώρητο καθήκον του Ελληνικού κράτους…
ΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, Η... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...
Τα περίφημα βυζαντινά παιχνίδια που έπαιζαν οι Έλληνες για να διαλύσουν τις Μειονότητες, συνεχίζονται να παίζονται και σήμερα. Η θρησκευτική, η πολιτική και η δικαστική πίεση φαίνονται ξεκάθαρα όπως το φως του ηλίου. Οι μουφτείες και τα βακούφια μας είναι υπό Ελληνική κατοχήΕκμηδενίστηκε η εκπαίδευσή μας, δεν έμεινε ούτε ένας μετακλητός δάσκαλος και αναλαμβάνουν το καθήκον του δασκάλου τα άτομα που δεν μπορούν να μιλήσουν καλά καλά την Τουρκική γλώσσα. Με το ζόρι άφησαν την μειονότητα, η οποία αποτελεί το 42% του πληθυσμού στην Ξάνθη (ψεύδεται ασύστολα για το ποσοστό), να ανοίξει το μοναδικό γυμνάσιο- λύκειο το Μουζαφέρ Σαλίχογλου, ενώ ο Ελληνικός πληθυσμός έχει 37 γυμνάσια και λύκεια.
Η Τουρκική μειονότητα, η οποία αποτελεί το 52% του πληθυσμού στην Κομοτηνή, (ψεύδεται ασύστολα για το ποσοστό) έχει ένα γυμνάσιο- λύκειο το Τζελάλ Μπαγιάρ, ενώ ο Ελληνικός πληθυσμός έχει 24 γυμνάσια και λύκεια. Για τους Τούρκους του Έβρου που αποτελούν το 12% (ψεύδεται ασύστολα για το ποσοστό του πληθυσμού), η διοίκηση δεν ένιωσε την ανάγκη να χτίσει ούτε κάποιο γυμνάσιο ούτε κάποιο λύκειο.
Σαν να μην φτάνουν αυτά, επιτίθενται στα Τουρκικά, στον Τουρκισμό και στο Ισλάμ μας, κατασκευάζοντας ελληνικά γυμνάσια και λύκεια, με πλήρες αντίθετο τρόπο στην Συνθήκη της Λοζάνης, σε περιοχές όπως Οργάνη του Ν. Ροδόπης, Σμίνθη, Εχίνος, Γλαύκη και Θέρμες του Ν. Ξάνθης με σκοπό την διαφθορά του Τουρκικού πολιτισμού.
Ο ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...

Επίσης, παρόλο που η ΠΕΚΕΜ, ζήτησε να ανοίξει εκπαιδευτικό ίδρυμα, το εμποδίζει ο Γεν. Γραμματέας της Περιφέρειας Σταμάτης, ο στενός του φίλος του Υπ. Πολιτισμού γνωστού για τον αντιτουρκισμό του, του Αντώνη Σαμαρά.
Η βακουφική περιουσία μας είναι υπό την διαχείρισή τους. Δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε εκλογές στις διαχειριστικές επιτροπές εδώ και 40 χρόνια. Οι Μουφτείες μας εδώ και χρόνια βρίσκονται υπό κατοχή της Ελλάδας.
Ενώ ο Πατριάρχης στο Φαναρίου (Δεν το ονομάζει οικουμενικό) κάνει κήρυγμα για οικουμενικότητα, επιπλέον το τελευταίο διάστημα λέγεται ότι οι Έλληνες στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη ενοχλούνται από τα τζαμιά (Βάζουν εκκωφαντικά τα μεγάφωνα).
Εμείς οι Τούρκοι της θράκης δεν ενοχλούμαστε από την εκκλησία και την καμπάνα κανενός. Και τώρα σχεδόν χρησιμοποιώντας τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης δημιούργησαν την κατάσταση με την Θεολογική Σχολή της Χάλκης.
Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης σαν να αφεθήκαμε σε αντάλλαγμα με την θεολογική σχολή. Να τελειώσουν πλέον αυτά τα παιχνίδια. Να αφεθεί ήσυχη η μειονότητα. Ο Τούρκος της Δυτικής Θράκης, που ζει ως μειονότητα εδώ και 86 χρόνια, πέρασε τον περισσότερο χρόνο του βίους του με αγώνες….»
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ… ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ... ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ...
Θα αγωνιστούμε και δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι να αναρτηθούν οι ταμπέλες των συλλόγων μας, μέχρι να εκλέξουμε τους προέδρους των διαχειριστικών επιτροπών, μέχρι η εκπαίδευσή μας έρθει σε επιθυμητό επίπεδο, μέχρι να αποκτήσει επισημότητα στα πλαίσια της ελευθερίας έκφρασης και εγκριθεί από την Ελληνική βουλή η Τουρκική Εθνικότητά μας.
Καλώ τους αρμόδιους της Ελλάδας να συμμορφωθούν με τις συμφωνηθείς συνθήκες, καλώ την μητέρα πατρίδα μας Τουρκία να δείξει ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση ως χώρα εγγυήτρια της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και χαιρετίζω με χαρά και σεβασμό την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης…»
Αν αντέξατε να διαβάσετε εως το τέλος την επιστολή του Φαικογλου συγχαρητήρια... Το ζητούμενο όμως είναι ο καθένας από εμάς να μην στρουθοκαμηλήσει με το πρόβλημα. Πρέπει -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ- τα πληκτρολόγια μας να πάρουν φωτιά και να διαδώσουν και να σηκώσουν όσο γίνεται το θέμα, πριν αληθινές φωτιές αρχίσουν καίνε σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αθήνα γύρω γύρω από αυτούς που δημιούργησαν ή εξέθρεψαν ή ανέχτηκαν του ξένους πράκτορες και την υπονόμευση της Κυριαρχίας μας στην Θράκη.

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...