Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Μέλη της επιτροπής μουσουλμανικής δράσης , στην Αγγλία, διαδηλώνουν υπέρ του προφήτη Μωάμεθ αλλά και υπέρ της πλήρους ενσωμάτωσης των Βρετανών στην κοινωνία του Ισλάμ !



Το πρωτοφανές αιματηρό επεισόδιο που έλαβε χώρα στην στρατιωτική βάση των Η.Π.Α. στο Τέξας , δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι μουσουλμάνοι που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στην Ευρώπη ενεργούν αποκλειστικά για τα συμφέροντα του Ισλάμ ακόμα και αν γεννήθηκαν στις Η.Π.Α. ή στην Ευρώπη .
Ο ταγματάρχης Νιντάλ Μαλίκ Χασάν γεννήθηκε στο Άρλινγκτον , στην Βιρτζίνια . Δεν βγήκε ποτέ από το έδαφος των Η.Π.Α. ,ούτε είχε ποτέ δώσει αφορμή για οτιδήποτε , όμως τον τελευταίο καιρό διαμαρτύρονταν με κάθε τρόπο διότι είχε πάρει μετάθεση για το Ιράκ . Εκεί θα έπρεπε να πάει μέσα στον Νοέμβριο .
Σύμφωνα με το FBI, ο στρατιωτικός ψυχίατρος που ήταν Ιορδανικής καταγωγής φαίνεται να είχε στείλει μηνύματα από το διαδίκτυο όπου υποστήριζε τις επιθέσεις αυτοκτονίας .
Πριν από λίγες μέρες ο πλήρως ενσωματωμένος στην αμερικανική κοινωνία Μαλίκ Χασάν άνοιξε πυρ κατά των συναδέλφων του στην στρατιωτική βάση Φόρντ Χούντ σκοτώνοντας 12 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 31.
Είναι φανερό πως στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες δεν υπάρχει συνοχή στην περίπτωση εχθροπραξιών με άλλη χώρα .
Πριν από δύο χρόνια στην Μ. Βρετανία , ο Μπιλάλ Αμπουλάχ , γεννημένος στο Μπάκιγχαμσαϊρ , οργάνωσε τρομοκρατικές επιθέσεις σε νυχτερινά κέντρα του Λονδίνου αλλά και στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης . Στο τελευταίο αυτό χτύπημα , τοποθέτησε εκρηκτικά στο αυτοκίνητο του γεννημένου στην Ινδία μουσουλμάνου Καφίλ Αχμέτ ο οποίος πρόθυμα έπαιξε τον ρόλο του μάρτυρα .
Στο Παρίσι πριν από λίγα χρόνια οι μουσουλμάνοι τρίτης γενιάς κατέστρεφαν ότι έβρισκαν μπροστά τους μέσα σε ένα όργιο προκλήσεων απέναντι στο Γαλλικό κράτος που τους τρέφει με τα επιδόματα των άγρια φορολογουμένων , Γάλλων το γένος , πολιτών του .
Στην Ιταλία αποφασίστηκε πρόσφατα η αφαίρεση του Σταυρού από τα σχολεία διότι προσβάλλει το θρησκευτικό συναίσθημα των μουσουλμανοπαίδων .
Στην Ελλάδα η νεόκοπη κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υποσχέθηκε πλήρη δικαιώματα Έλληνα πολίτη ,στα παιδιά των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών .
Οι χιλιάδες των μουσουλμάνων , των Αλβανών αλλά και των τουρκόψυχων << Ελλήνων πολιτών >> της Θράκης μας , δημιουργούν μία εφιαλτική προοπτική για το μέλλον του Ελληνισμού .
Στην Κύπρο ο πρόεδρος Χριστόφιας έχει αναγάγει τον αντιπρόσωπο της Άγκυρας σε ισότιμο συνομιλητή , συμμετέχοντας σε συζητήσεις για το .. κοινό μέλλον .
Σε ένα μελλοντικό ομοσπονδιακό κυπριακό κράτος θα υπάρχει τούρκος πρόεδρος για 2 χρόνια . Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες που αποτελούν την πλειοψηφία του νησιού θα διοικούνται απευθείας από την Άγκυρα . Να υπενθυμίσουμε πως η ΚΥΠ υπάγεται στον εκάστοτε πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας !
Η απαίτηση για επιστροφή στις Εθνικές κοινωνίες είναι επιτακτική , ιδίως για τον Ελληνισμό που βλέπει τον εχθρό εντός των τειχών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...