Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΠΕΛΛΑ"

Εκτός από παραχαράκτες, κλέφτες και ψεύτες είναι και υπερφίαλοι οι βουλγαροσλαυογενίτσαροι των Σκοπίων που μοναδικό τους μέλημα είναι πως θα προκαλέσουν όσο μεγαλύτερη ζημιά γίνεται στην Πατρίδα μας. Μπορεί 1 στους 3 στα Σκόπια να είναι άνεργος και η οικονομία τους να μην μπορεί με τίποτα να τσουλίσει, αλλά όταν πρόκειται για φρουφρού και αρώματα, είναι πρώτοι.
Δεν γνωρίζουν όμως πώς τα μεταξωτά βρακιά είναι για μεταξωτούς κώλους... Μια ιδέα δεκαετιών έχουν βάλει μπροστά και προσπαθούν να υλοποιήσουν οι Σκοπιανοί σε συνεργασία με αγγλική κατασκευαστική εταιρεία!
Η πόλη θα βρίσκεται 30 χλμ νότια των Σκοπίων, θα είναι υπερσύγχρονη, φωτιζόμενη διαρκώς, "συμβατή" με τις νέες τεχνολογίες και θα απλωθεί σε μια έκταση 2500 στρεμμάτων. Θα υπάρχει νέος σύγχρονος αυτοκινητόδρομος που θα την ενώνει με τα Σκόπια, ενώ θα μπορεί σε πρώτη φάση να φιλοξενήσει έως 50.000 κατοίκους. Οι Σκοπιανοί σκοπεύουν να μεταφέρουν εκεί υπηρεσίες και οργανισμούς, καθιστώντας την το κέντρο της προπαγάνδας τους και εν δυνάμει πρωτεύουσα του μορφώματός τους.
Το σίγουρο πλέον είναι πως η ιδέα για την δημιουργία αυτής της πόλης προχωράει προς υλοποίηση, αφού το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών των Σκοπίων ξεκίνησε την μελέτη για το έργο! Τα ονόματα, όμως, που ακούγονται έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. "Μακεδονία", "Πέλλα" και "Ηλιούπολη" έχουν "πέσει" στο τραπέζι των συζητήσεων!


"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...