Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ. !!


ΟΜΙΛΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
Την 15η Νοεμβρίου 1983, ως συνέχεια της εισβολής του ’74, ανακηρύχθηκε η ίδρυση του ψευδοκράτους , υπό το όνομα «Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου» , κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη των Ηνωμένων Εθνών , διαμελίζοντας την Κυπριακή Δημοκρατία.Το μόνο κράτος το οποίο μέχρι σήμερα αναγνωρίζει την λεγόμενη «Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου» , δεν είναι άλλο από την Τουρκία, από την οποία και εξαρτάται πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά.Τα Ηνωμένα Έθνη καταδίκασαν την ενέργεια αυτή με τα Ψηφίσματα 541/1983 και 550/1984 του Συμβουλίου Ασφαλείας και την θεώρησαν νομικά άκυρη.

Ζήτησαν επίσης την άμεση ανάκλησή της και παράλληλα προέτρεψαν όλα τα κράτη να μην την αναγνωρίσουν.Καταλήγουμε στο συμπέρασμα λοιπόν, ότι είναι γεωπολιτικώς αδύνατο μια χώρα του βεληνεκούς της Τουρκίας, να υπερβαίνει τους Νόμους των Ηνωμένων Εθνών χωρίς να τιμωρείται. Είναι σήμερα κάτι περισσότερο από φανερό , πως τα γεγονότα της εισβολής , της κατοχής και της πολιτικής συνέχειας αυτών , το Ψευδοκράτος, έγιναν με τις ευλογίες του Αμερικανο-σιωνιστικού άξονος.

Στην κατάσταση αυτή, ενοχές θα κοιτάξουμε να βρούμε πρώτα στην δικιά μας πλευρά, η οποία όχι μόνο δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα ουσιαστικό μέχρι σήμερα, αλλά μάλιστα αναγνωρίζει καθημερινώς ένα ψεύτικο κράτος, δίνοντας του πολική και φυσική υπόσταση, συνομιλώντας μαζί του για εξεύρεση λύσης.
Ως πιστός υπάλληλος των διεθνιστών, σύσσωμη η αριστερά και η δεξιά με τα δεκανίκια τους, οδηγούν με τις προδοτικές τους πράξεις την Πατρίδα μας στον δρόμο της υποταγής και του ολικού εξευτελισμού.

Συγκεκριμένα, το ξενοκίνητο πολιτικό κατεστημένο της Χώρας, σε άλλη μια κίνηση «καλής θελήσεως» άνοιξε τα σύνορα της εντροπής, υποστηρίζοντας έτσι την ενίσχυση του εμπορίου όπλων και ναρκωτικών από τα κατεχόμενα και την ανεξέλεγκτη διέλευση πρακτόρων , εισάγει στα σχολεία τα λεγόμενα αντιρατσιστικά και φιλειρηνικά προγράμματα, που στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο από μαθήματα δουλοπρέπειας και καθωσπρεπισμού, τα οποία προωθούνται από τις λεγόμενες Μ.Κ.Ο , της παγκοσμιοποίησης , όπως το λεγόμενο ίδρυμα της ανοικτής κοινωνίας του Εβραίου Τζωρτζ Σόρος.

Άλλο ένα θρασύτατο έγκλημα που διαπράττουν κατά της μαθητιώσας νεολαίας, είναι η κομματικοποίηση των μαθητών, τους οποίους εγκλωβίζει από μικρούς στις φοιτητικές και μαθητικές παρατάξεις, με άφθονο φανατισμό, συνθηματολογία και λόγια εντυπωσιασμού, δημιουργώντας τους αυριανούς υποτακτικούς του καθεστώτος που υπηρετούν.

Συμβάλλουν επίσης οι ανθέλληνες διοικούντες τον Τόπο, στην συνειδητή δολοφονία του Εθνοφυλετικού ιστού της πατρίδος μας, με την μετανάστευση, λαθραία και μη.Με τους μεν οικονομημένους μετανάστες, τους καπιταλιστές της Μεγάλης Βρετανίας και της Ρωσίας και τους δε οικονομικούς μετανάστες που έρχονται ως φθηνά εργατικά χέρια.

Τα αποτελέσματα που αποφέρουν δεν είναι απλώς καταστροφικά για την φυλή μας, για τον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας που μετατράπηκε σε επαύλεις των προαναφερθέντων , τα αποτελέσματα αυτά είναι μη αναστρέψιμα ,
Εμείς οι Εθνικιστές, χωρίς να λογαριάζουμε την δύναμη μας με αριθμούς, βρισκόμαστε σήμερα στον χώρο της ιδεολογικής και πολιτικής αντίστασης στα ψεύτικα κράτη, στις ψεύτικες παιδείες , στον ψεύτικο τρόπο ζωής του διεθνισμού.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), έδωσε με την ίδρυση του, φωνή στους ψιθύρους που για τόσα χρόνια αψηφούν το προδοτικό ανθελληνικό κατεστημένο.

Η ανθελληνική εξουσία, ήρθε να επιβεβαιώσει την φοβέρα που της προκαλούν οι αγωνιστές του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, με τα γνωστά φακελώματα, παρακολουθήσεις και εκβιασμούς, τακτικές τις οποίες χρησιμοποίησε για τελευταία φορά ενάντια στους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ-Β με μοναδικό σκοπό την εξόντωση των Εθνικιστικών ιδεών και αξιών.

Η παρουσία μας σήμερα εδώ, ενοχλεί πολλούς γιατί στην εποχή του μαζικού καταναλωτισμού, της παγκοσμιοποίησης, και των στημένων αντιλήψεων, οι Εθνικιστές δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

Τιμή μας λοιπόν να μας πολεμούν οι εχθροί μας, ακμάζει το ηθικό μας βλέποντας την νεολαία σιγά-σιγά να γυρίζει την πλάτη στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων και να πυκνώνει στις τάξεις μας, αψηφώντας τους ρουφιάνους με τις φωτογραφικές μηχανές και τους εργοδότες τους.

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Είναι Τιμή για σας και τις οικογένειες σας , που βρίσκεστε σήμερα στον Αγώνα για Εθνική Αξιοπρέπεια και Λαϊκή Δικαιοσύνη.Εσείς οι Έλληνες Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), είστε η πολιτική συνέχεια του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ.

Αγωνίζεστε στο Κίνημα μας, που δεν θυμάται τα πιστεύω του μόνο προεκλογικά, σε αντίθεση με όλα τα πολιτικά κόμματα μηδενός εξαιρουμένου.Με πίστη εις τον Τίμιον αγώνα μας , και απόλυτη πειθαρχεία έναντι στην άτρωτη ηγεσία του Κινήματος, διαμαρτυρόμαστε σήμερα ενάντια στο ψεύτικο κράτος και την ψεύτικη κοινότητα των τούρκων και στους τουρκοπροσκυνημένους.

Ας ταρακουνήσουν τώρα τα ΖΗΤΩ μας και τους πολιτικούς και τους ρουφιάνους τους και τους απέναντι.


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...