Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Ανακουφίστηκα, και μαζί με μένα πολλοί κάτοικοι της εντός των τειχών Λευκωσίας με την προχθεσινή σας πορεία!

Χωρίς να γνωρίζω ποιοί ακριβώς είστε ένοιωσα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ότι δεν μας έχουν εγκαταλείψει ολοκληρωτικά. . .


Η πολιτεία, το δημαρχείο. . . ναι, μας έχουν εγκαταλείψει εδώ και καιρό! Ο Δήμος άφησε να εποικίζεται ανεξέλεγκτα το κέντρο της πόλης και τώρα τρέχει να προλάβει? ΨΕ-ΜΑ-ΤΑ! Εντυπώσεις πουλάνε και γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτές δεν αγοράζονται. Ο απώτερος στόχος του Δημαρχείου - με την στήριξη του κράτους - είναι να εκλείψει το ελληνικό στοιχείο απ΄ την πόλη και πάνω σε αυτή τη γραμμή εργάζεται νυχθημερόν. Γι' αυτό άλλωστε και πολλοί λαθραίοι μετανάστες βρίσκουν καταφύγιο στο κέντρο της πόλης στο οποίο παρεμπιπτόντως ομάδες αναρχικών ζητούν την μη παρουσία αστυνομίας . . . για να ξαναπάρουν λένε την πόλη στα χέρια τους!!!!
Εμείς αυτούς φοβόμαστε, που θέλουν να διώξουν την αστυνομία και να καταστήσουν το κέντρο της πόλης ένα μοντέλο αναρχίας και διαφθοράς και όχι τα μέλη του Ε.ΛΑ.Μ. που παρέλασαν για να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, τον κίνδυνο της αλλοτρίωσης από την λαθρομετανάστευση ειδικά όταν εξ' αιτίας αυτής θησαυρίζουν δικηγόροι και κινήματα που δημιουργήθηκαν γι αυτό ακριβώς το λόγο.

Θέλω να πιστεύω ότι η πορεία σας δεν σταμάτησε την Κυριακή 27 Δεκ. 2009 και πως συνεχίζεται. . . Στο δρόμο θα δείτε ότι δεν είστε μια ομάδα από 150, 200 η 500 άτομα όπως θέλουν να πιστεύουν όλοι αυτοί που φορώντας το 'προσωπείο του αντιφασίστα' μάχονται για την πλήρη αλλοτρίωση της πατρίδας μας. Είμαστε εκατοντάδες έτοιμοι να σας ακολουθήσουμε. . .


Χρ. Χ.
Kάτοικος της εντός τοιχών Λευκωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...