Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ





Άλλη μία κερκόπορτα φαίνεται να ανοίγει η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σύμφωνα με πληροφορίες η υφυπουργός Εσωτερικών , Θεοδώρα Τζάκρη , ετοιμάζει νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα επαναχορηγείται η ελληνική ιθαγένεια σε όσους πολίτες έφυγαν από την Ελλάδα για τα Σκόπια μετά το τέλος του συμμοριτοπολέμου .
Στους συγκεκριμένους πολίτες είχε αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια διότι πολέμησαν κατά του Ελληνισμού μετά το τέλος του Β’ Π. Π. Σκοπός του αγώνα τους ήταν η απόσχιση της Μακεδονίας από τον Ελληνικό κορμό και η αυτονόμησή της !
Ενισχύονταν βεβαίως από την Γιουγκοσλαβία του Τίτο και την κομμουνιστική Βουλγαρία , χώρες οι οποίες εποφθαλμιούσαν τα Ελληνικά εδάφη του Βορρά και την θάλασσα του Αιγαίου .
Ο συμμοριτοπόλεμος όμως που οι ίδιοι προκάλεσαν είχε ευτυχές τέλος αφού ο Ελληνικός Στρατός κατατρόπωσε τους αριστερούς στασιαστές με αποτέλεσμα την φυγή τους στις τότε χώρες του σοσιαλιστικού μπλόκ .
Αρκετοί από αυτούς κατέφυγαν για να μην δικαστούν από το Ελληνικό κράτος για τα εγκλήματά τους στην νότια δημοκρατία της << Μακεδονίας >> της τότε ενωμένης Γιουγκοσλαβίας .
Τα χρόνια πέρασαν η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε και η … νότια δημοκρατία έγινε ανεξάρτητο κράτος με το όνομα << Μακεδονία >> . Δεν άλλαξαν όμως οι επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της Ελληνισμού .
Οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου οργανωμένοι από το κράτος των Σκοπίων κατέφυγαν στο Διεθνές Δικαστήριο ζητώντας τόσο την ελληνική ιθαγένεια όσο και τις περιουσίες τους !
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το οποίο ανέκαθεν είχε ερείσματα στους εναπομείναντες φιλοσκοπιανούς της Δυτικής Μακεδονίας θα επαναφέρει εκείνους που σήκωσαν τα όπλα κατά του Ελληνισμού δίνοντάς τους ότι ζητούν !
Με την χορήγηση της ιθαγένειας σε τουλάχιστον 50.000 από αυτούς που πολέμησαν για την απόσχιση της Μακεδονίας μας από τον Ελληνικό κορμό ανοίγει άλλη μία κερκόπορτα για τον Ελληνισμό αφού οι …..ενδιαφερόμενοι θα αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα για να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...