Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Η Μπάρμπαρα Ρόζενκρατς έλαβε ποσοστό 15,62 % με το κόμμα της Ελευθερίας στις προεδρικές εκλογές της Αυστρίας

Ο Επικεφαλής του FPO , H.C. STRACHE σε αφίσσα του κόμματος γιά την Πρωτομαγιά .



Σε θρίαμβο για τους Αυστριακούς Εθνικιστές κατέληξαν οι προεδρικές εκλογές . Η υποψήφια του Κόμματος της Ελευθερίας ( FPO ) , Μπάρμπαρα Ρόζενκρατς συγκέντρωσε το 15,62 % των ψήφων τερματίζοντας στην δεύτερη θέση μετά τον νικητή Χάϊντς Φίσερ .
Η κυρία Ρόζενκρατς είναι μητέρα 6 κοριτσιών και 4 αγοριών ! Σε όλα τα παιδιά της έδωσε αρχαία γερμανικά ονόματα .
Η υποψηφιότητά της εξόργισε το εβραϊκό λόμπυ της Αυστρίας αλλά και τα κόμματα του κατεστημένου .
Στην προεκλογική της εκστρατεία στράφηκε κατά της λαθρομετανάστευσης , ενός προβλήματος που μαστίζει τόσο την Αυστρία όσο και την υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και κατά του νόμου που απαγορεύει οποιαδήποτε αναφορά στην πρόσφατη ιστορία της Αυστρίας ιδιαιτέρως κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου . Για τις θέσεις της οι κακεντρεχείς δημοσιογράφοι την αποκαλούν η << Μητέρα του Ράϊχ >>
Ευαίσθητη ως γυναίκα είναι περιφερειακή υπουργός προστασίας των ζώων στο κρατίδιο της Κάτω Αυστρίας . (Niederösterreich )

Ο πρόεδρος του κόμματος του FPO , H.C. STRACHE , δήλωσε πως το ποσοστό του 15,62 % θα μπορούσε να ήταν πολύ υψηλότερο , περίπου στο 25% εάν τα Μ.Μ.Ε. της χώρας δεν δυσφήμιζαν συνεχώς την κ. Ρόζενκρατς .

Ο άνεμος ελευθερίας που πνέει στην κεντρική Ευρώπη μετά τις εκλογές σε Ουγγαρία και Αυστρία αναμένεται να φτάσει και στην Κύπρο όπου ο ελληνικός Εθνικισμός εκπροσωπείται επάξια από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...