Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Επίσκεψη του Εθνικιστικού κινήματος της Ρωσσίας Russkii Obraz


Αντιπροσωπεία του Εθνικιστικού Κινήματος της Ρωσίας Russkii Obraz πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κύπρο.

Οι Ρώσσοι συναγωνιστές ήρθαν σε επαφή με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), με το γεγονός αυτό να μας προκαλεί ιδιαίτερη Τιμή και Δικαίωση, αφού όπως φαίνεται η δράση μας είναι γνωστή ανά το παγκόσμιο.




Την 4η Απριλίου, οι Ρώσσοι Συναγωνιστές ξεναγήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στη Λευκωσία, όπου γνωρίστηκαν με πολλούς συναγωνιστές και έλαβε χώρα μια σύντομη ομιλία - συζήτηση σχετικά με το Εθνικιστικό χώρο στην Ρωσία και το κίνημά τους.
Στην συνέχεια πήραν συνέντευξη σε ένα από τα στελέχη μας, σχετικά με το κίνημά μας, το Κυπριακό Πρόβλημα, τον αγώνα της ΕΟΚΑ, αλλά και τον αρχηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή, για το ραδιόφωνο τους και τέλος στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο Κινημάτων έγινε ανταλλαγή Σημαιών καθώς και άλλων αναμνηστικών αντικειμένων.




Με το πέρας της συνάντησης στα γραφεία μας, ακολούθησε ξενάγηση, κατά δική τους κυρίως επιθυμία, κατά μήκος της νεκράς ζώνης στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, σε πολλούς ιστορικούς τόπους και μνημεία, κυρίως από τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. που τόσο θαυμάζουν.
Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας, όταν το σκοτάδι είχε πέσει για τα καλά, βρισκόμασταν στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας. Άξιο αναφοράς όμως ήταν το σχόλιο του Ρώσσου Συναγωνιστή που στην θέα της Τούρκικης φωτιζόμενης σημαίας στον Πενταδάκτυλο, αλλά και στο σκοτεινό μνημείο των ηρώων μας, αφού ούτε ένας προβολέας δεν λειτουργούσε(!!!), μας είπε πως εκείνοι φωτίζουν ολόκληρη σημαία για να την βλέπουμε και το βράδυ, και εμείς δεν έχουμε ούτε μια αναμμένη λάμπα στα δικά μας μνημεία, μπας και τα βλέπει κανείς!

Ακολούθως, την επόμενη μέρα 5 Απριλίου, αυτό που τόσα χρόνια τα (ανιστόρητα) μέλη της ΕΔΟΝ δεν τόλμησαν να κάνουν, το έπραξαν οι Ρώσοι Συναγωνιστές, οι οποίοι με δική τους επιθυμία καθώς γνώριζαν πολύ καλύτερα από μερικούς Κύπριους, για τον Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. και τον Αρχηγό. Επισκέφθηκαν το κρησφύγετο του Στρατηγού Διγενή, τιμώντας την Μνήμη του Αγώνος με κατάθεση στεφάνου στον τάφο του Αρχηγού.
Αυτή η πράξη ήταν μια αναγνώριση για τον Αγώνα μας ως νέοι Έλληνες εθνικιστές που επιθυμούν μία Ελεύθερη Ελληνική Κύπρο σε μια Λευκή Ευρώπη. Τα προβλήματα που μαστίζουν την Φυλή μας δεν περιορίζονται στα μικρά μας σύνορα, ούτε και μπορούν να αντιμετωπιστούν εγωιστικά. Αυτό είναι κάτι που επιβάλλει τις αδελφικές σχέσεις μεταξύ των Λευκών Εθνικιστών. Είναι οι μόνες που χρειάζονται για να συντριβεί το Καπιταλιστικό κτήνος και κατά συνέπεια τα σιωνιστικά σχέδια της Παγκοσμιοποίησης.

Από την χώρα που βίωσε στο πετσί της το έγκλημα του "υπαρκτού σοσιαλισμού", του κομμουνισμού, γεννήθηκαν τα ισχυρότερα Εθνικιστικά Κινήματα, με μέλη υπερδιπλάσια από τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά. Αυτό από μόνο του είναι μια ισχυρή απάντηση στους ενταύθα "κομμουνιστές".

Ευχαριστούμε πολύ τους Συναγωνιστές που αποδεικνύουν πως ο Εθνικισμός δε πεθαίνει παρά τις αντίξοες συνθήκες που μπορεί να έχει περάσει ένας λαός. Ευχαριστούμε τους Συναγωνιστές που μας τίμησαν με την παρουσία τους.



ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...