Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Πρωτοφανής φίμωση και κατάλυση του Συντάγματος: Απαγόρευσαν στον Συναγωνιστή Αρβανίτη να μιλάει!

Πρωτοφανής φίμωση και κατάλυση του Συντάγματος: Απαγόρευσαν στον Συναγωνιστή Αρβανίτη να μιλάει!
Στον βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη επιβλήθηκαν πρωτοφανείς περιοριστικοί όροι στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων.
Ο Συναγωνιστής αρνήθηκε να απολογηθεί στις εφέτες ανακρίτριες, δηλώνοντας πως δεν έχει συμμετοχή σε καμία έκνομη πράξη και η δίωξη κατά του ιδίου και συλλήβδην του κόμματος είναι ξεκάθαρα πολιτική.
Οι ανακρίτριες αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο, επιβάλλοντας πρωτοφανείς περιοριστικούς όρους που του στερούν την πολιτική δραστηριότητα.
Πέρα από την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ο κ. Μιχάλης Αρβανίτης απαγορεύεται να συμμετέχει σε οποιαδήποτε ομιλία ή οποιαδήποτε άλλη πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!


Είναι πασιφανές ακόμα και στον πιο δύσπιστο πως η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχει καμία σχέση με το ποινικό δίκαιο, αλλά είναι ξεκάθαρα και μόνο πολιτική.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eleutheros-me-prwtofaneis-perioristikous-orous-o-sunagwnisths-arbaniths-apa#ixzz34WwErTTw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλ...