Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Πιο πράκτορες... δεν γίνεται: Οι τουρκόφρονες ψευτομουφτήδες στο Συνέδριο του κόμματος του σουλτάνου Ερντογάν!

Πιο πράκτορες... δεν γίνεται: Οι τουρκόφρονες ψευτομουφτήδες στο Συνέδριο του κόμματος του σουλτάνου Ερντογάν!

Περιοδεία φαίνεται ότι έκαναν μέσα στην τουρκιά οι ψευδομουφτήδες Ξάνθης και Ροδόπης, Μέτε και Σερίφ.

Οι άνθρωποι που ολοφάνερα πολεμάνε τον Ελληνισμό και ξεδιάντροπα προσπαθούν με κάθε τρόπο να προωθήσουν στην Θράκη μας την τουρκική προπαγάνδα ότι δήθεν οι Έλληνες μουσουλμάνοι Πομάκοι είναι «τούρκοι», πήγαν στην Κωνσταντινούπολη αρχικά λώσεις του «σουλτάνου» για την αποτυχία του στημένου πραξικοπήματος.



Ακολούθως σε μία αδιάσειστη απόδειξη των άρρηκτων σχέσεων που διατηρούν οι ψευδομουφτήδες με το ανθελληνικό καθεστώς Ερντογάν, έφτασαν να παρευρεθούν στο συνέδριο του κόμματος AKP, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε.
Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ενώ  μπροστά του βρίσκονται ο αρχιμουφτής Βουλγαρίας Μουσταφά Χατζί.
Το γεγονός ότι οι φωτογραφίες αυτές αναρτήθηκαν από τον ίδιο τον Μέτε αποδεικνύεται το πόσο μεγάλη ασφάλεια αισθάνονται από την ασυλία που τους παρέχει το ανθελληνικό κατεστημένο των πολιτικών κομμάτων της χώρας.
Πάντως είμαστε σίγουροι πως οι ψευδομουφτήδες μετέφεραν στο συνέδριο του AKP τις εμπειρίες τους από την πρώτη φορά που βρίσκουν εμπόδιο στα σχέδιά τους από την Χρυσή Αυγή.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pio-praktores...-den-ginetai-oi-pseutomoufthdes-sto-sunedrio-tou-kommatos-t#ixzz4HCm8h1eW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...