Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Κλιντ Ιστγουντ: «Ζούμε σε μια θλιβερή περίοδο της ιστορίας - Οι σημερινοί Αμερικανοί είναι φοβητσιάρηδες»


Ο θρύλος του αμερικανικού  κινηματογράφου και πρώην δήμαρχος του Καρμέλ στην Καλιφόρνια Clint Eastwood ξεσπάθωσε μιλώντας ότι η σημερινή γενιά στις ΗΠΑ είναι μια γενιά φοβητσιάρηδων σχολιάζοντας τις επιθέσεις για τον «ρατσισμό» του Ντόναλτ Τραμπ.

Ο αμερικανός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό  Esquire ήταν καταιγιστικός σε αυτό που συμβαίνει σήμερα στον δυτικό κόσμο γενικότερα.
«Ζούμε πραγματικά ανάμεσα σε μια γενιά φοβητσιάρηδων (pussy generation). Σαν ο καθένας να περπατά επάνω σε αυγά. Βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους να κατηγορούν άλλους για ρατσισμό. Την εποχή που μεγάλωνα αυτά τα πράγματα δεν αποκαλούνταν ρατσισμός» είπε μεταξύ άλλων οEastwood για να συνεχίσει:
«Είμαι υποχρεωμένος να πάω με τον Τραμπ… ξέρεις… γιατί αυτή (Χ.Κλίντον) δήλωσε πως θα βαδίσει στα βήματα του Ομπάμα».
Πάντως ο Αμερικανός ηθοποιός δεν χαρίστηκε ούτε στον Τραμο. Σε ερώτηση αναφορικά με τις δηλώσεις του ρεπουμπλικανού υποψήφιου για το προεδρικό αξίωμα για ΄λενα δικαστή μεξικανικής καταγωγής δήλωσε:
«Ναι ήταν ανόητο να πει κάτι τέτοιο. Εννοώ να κατηγορείς κάποιον για το γεγονός ότι έχει γεννηθεί από Μεξικανούς γονείς είναι χαζό. Έχει πει αρκετάανόητα πραγματαΌπως άλλωστε όλοι τουςΚαι οι δύο πλευρές.
Αλλά όλοι, ο Τύπος, και όλοι κατηγορούν “Ε, αυτό ήταν ρατσιστικό” και δημιουργούν θόρυβο γύρω από αυτό. Απλά ξεπεράστε το το γ@@@μενο. Είναι μια θλιβερή περίοδος στην ιστορία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...