Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Να ακυρωθεί άμεσα το φιλικό το ψευδοκράτος του Κοσόβου

Να ακυρωθεί άμεσα το φιλικό με ένα ψευδοκράτος
Θα θέλαμε ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να καταδικάσουμε την απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Κ.Ο.Κ.) να διοργανώσει φιλικό με ένα ψευδοκράτος, για το οποίο όχι απλά ζητούμε αλλά απαιτούμε άμεσα όπως ακυρωθεί.

Θέτουμε τον πρόεδρο της Κ.Ο.Κ., Λούη Δημητρίου αλλά και ολάκερο το συμβούλιο, ενώπιον των ευθυνών του, για το πολιτικό θέμα που μπορεί να δημιουργηθεί, διοργανώνοντας έστω και φιλικό παιχνίδι με ένα μη αναγνωρισμένο κράτος του οποίου την ύπαρξη του δεν αναγνωρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία.
Πως θα αντιδρούσαμε άραγε, αν στην θέση της Κύπρου ήταν κάποια άλλη χώρα και στην θέση του δήθεν «Κοσόβου», το ψευδοκράτος των κατεχομένων;
Για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ξεκαθαρίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία χώρα με την ονομασία «Κόσοβο» και απαιτούμε από όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή και σύσσωμα να απαιτήσουν την ακύρωση του.
Τυχόν διεξαγωγή του θα αφήσει την Κύπρο πολιτικά και Εθνικά εκτεθειμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...