Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Η EURO ARABIA προ των πυλών

Η EURO ARABIA προ των πυλών

Όσο το Ισλαμικό Κράτος ηττάται στη Συρία, το Ιράκ και τη Μέση Ανατολή τόσο θα εξωτερικεύει τη παρουσία του στην ήπειρο της Ευρώπης. Τα θύματα και οι νεκροί της Ισλαμικής τρομοκρατίας σε Γαλλία και Γερμανία κυρίως είναι εκατοντάδες, και τα τρομοκρατικά χτυπήματα σχεδόν εβδομαδιαία. Όλα αυτά συμβαίνουν διότι η Τζιχάντ και ο πολυπολιτισμός αποτελούν εργαλεία και μέσα των διεθνιστικών ελίτ. Ακόμα όμως και όταν αυτοί λένε ότι είναι υπέρ του πολυπολιτισμού ψεύδονται και γίνονται υποκριτές γιατί σε τελική ανάλυση δε βλέπουμε ένα συνονθύλευμα πολιτισμών αλλά τον ακραίο ισλαμισμό να προσπαθεί να επιβληθεί παντού και να επικρατήσει μόνο αυτός.


Ακόμα και στη trendy πολυπολιτισμική Γερμανία, ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει. Η δημοτικότητα της κοσμοπολίτισσας και ακραία φιλελεύθερης Μέρκελ κάνει πλέον βουτιά. Το 57% των Γερμανών απορρίπτει την πολιτική ανοικτών συνόρων, και το ποσοστό αυτό δείχνει ολοένα και να αυξάνεται. Ακόμα και το ποσοστό των ψηφοφόρων του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) της Μέρκελ που απορρίπτουν την πολιτική της ανέρχεται σε 42%. Και όλα αυτά σε μια Ευρώπη που τείνει να γίνει Ευρω-Αραβία και χρηματοδοτεί με επιπλέον 1,4 Δισ. Ευρώ τον Ερντογάν ο οποίος στέλνει όλο και περισσότερους λαθρομετανάστες και ηττημένους τζιχαντιστές στις χώρες της.
Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Ευρώπη, στην Ελλάδα το κράτος έχει μετατραπεί πλήρως σε προαγωγό του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων και της Ελληνοφοβίας. Μιλάμε για ένα κράτος το οποίο ταΐζει με πολλά εκατομμύρια ευρώ τις Μ.Κ.Ο. των λαθρομεταναστών τη στιγμή που περικόπτονται αναίτια και απροειδοποίητα οι χαμηλές συντάξεις των Ελλήνων και η παράλογη φορολογία σκοτώνει τον Έλληνα ελεύθερο επαγγελματία.
Εάν δε σταματήσει η εξισλαμοποίηση της Ελλάδας τότε εικόνες με νεκρούς από χτυπήματα τρομοκρατών – ισλαμιστών θα βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων από το κέντρο των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και των hotspots. Εάν δε σταματήσει η βίαιη εξισλαμοποίηση της Ευρώπης τότε σε λίγες δεκαετίες μέσα θα επικοινωνούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας στα Αραβικά. Δε θα διαπραγματευόμαστε μαζί τους την ιερή περίοδο του Ραμαζανιού για τα επόμενα δανεικά που θα μας χρεώσουν. Ίσως σε κάποιους αυτά να ακούγονται υπερβολικά, όμως αυτές οι διαπιστώσεις αποτελούν τη λογική και φυσική συνέχεια των σημερινών εξελίξεων. Ας προστατεύσουμε τη Γη μας από τον έμμεσο πόλεμο αφανισμού που δέχεται. Το χρωστάμε στους προγόνους και απογόνους μας. Ας δώσουμε τον αγώνα τον καλό με τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-euro-arabia-pro-twn-pulwn#ixzz4HgBvR3D9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...