Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου οι “Τέσσερις επισκοπήσεις στη Γεωπολιτική” από το Α.Ι.Γ.Ι.Σ. - Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου οι “Τέσσερις επισκοπήσεις στη Γεωπολιτική” από το Α.Ι.Γ.Ι.Σ. - Φωτορεπορτάζ
Αμέσως μετά την Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής διεξήχθη με παρουσία εκατοντάδων Συναγωνιστών εκτενής ενημερωτική Ημερίδα περί της επιστήμης της Γεωπολιτικής, το σύγχρονο παγκόσμιο Γεωπολιγικό πεδίο με την άρδην αλλαγή του πολιτικού πεδίου σε κρίσιμους κόμβους της παγκόσμιας πολιτικής καθώς και παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου.


Την αρχή στον χορό των ομιλίων έκανε η Συναγωνίστρια, Ελένη Ζαρούλια, η οποία παρουσίασε όσο ήταν δυνατόν εν τάχει, την γεωπολιτική θεωρία των Mc Kinder και Spykman, την επίδραση αυτών θεωριών στο σύγχρονο γεωπολιτικό «παίγνιο» καθώς και το πως όλες αυτές οι επιστημονικές θεωρίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις γεωπολιτικές επιλογές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που ουσιαστικά περιορίζει την γεωπολιτικη της στην εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων εις βάρος της Ρωσίας.
Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος προσπάθησε να καλύψει τις γεωπολιτικές παραμέτρους της γεωπολιτικής μπαρουταποθήκης της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, που περιλαμβάνει από τη μία το φονταμενταλιστικό Ισλάμ και από την άλλη αποτελεί δίοδο προς την κρίσιμη γεωπολιτική περιοχή της Καρδιογαίας, γεγονός που την καθιστά ταυτοχρόνως πολυπόθητη περιοχή για τους ιμπεριαλιστές, αλλά και πεδίο θηριωδιών.
Μετά από ένα σύντομο διάλλειμμα, ο Συναγωνιστής, Γεώργιος Λιναρδής, παρουσίασε τις πολυπολικές διεξόδους που ανοίγονται ύστερα από την άνοδο των Εθνικιστικών δυνάμεων σε ολόκληρη την Ευρώπη και την εκλογή του Τράμπ στις ΗΠΑ, μιλώντας ταυτοχρόνως για τους ρεαλιστικούς περιορισμούς των προσδοκιών, μέχρι την περαιτέρω άνοδο των Εθνικιστών και σε άλλα κράτη της Ευρώπης.
Επόμενος στο βήμα βρέθηκε ο Συναγωνιστής, Γεώργιος Γερμενής, ο οποίος ανέλυσε την ρωσική γεωπολιτική, η οποία και πάλι προσανατολίζεται προς την γεωπολιτική θεωρία, υιοθετώντας την αυτοκρατορική τάση για έξοδο προς τις θερμές θάλασσες, γεγονός που την καθιστά πλήρως αντίθετη στην έως τώρα επεκτατική αμερικανική γεωπολιτική, που στόχο της έχει την παγκόσμια κυριαρχία. Τόνισε δε, ο Συναγωνιστής, πως δεδομένης της γεωπολιτικής θεωρίας, αλλά και των πολιτικών συνθηκών του σήμερα, με τους λαθρομετανάστες και την ισλαμική απειλή, η ανάγκη για αλλαγή του γεωπολιτικού προσανατολισμού της Ελλάδας προς την Ρωσία είναι επιτακτική.
Τελευταίος ομιλητής της γεωπολιτικής ημερίδος ήταν ο Συναγωνιστής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος παρουσίασε εν τάχει παρουσίασε τις αλλαγές που δύναται να υπάρξουν στην αμερικανική γεωπολιτική με την αλλαγή σκυτάλης στον αμερικανικό Λευκό Οίκο, βάσει τουλάχιστον των προεκλογικών εξαγγελιών του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως ανέλυσε ο Συναγωνιστής, η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ έως και σήμερα ήταν τόσο ανθελληνική σε όλα τα επίπεδα, που οτιδήποτε εκτός αυτής της γραμμής θα είναι ελπιδοφόρο.
Περισσότερες φωτογραφίες:


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-megalh-proseleush-kosmou-oi-tesseris-episkophseis-sth-gewpolitikh-apo-to#ixzz4TC29tSDV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...