Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΟΧΙ στην ΕΕ των κεφαλαιοκρατών - Η συμπόρευση με την Χρυσή Αυγή μονόδρομος για την Ευρώπη των Εθνών

ΟΧΙ στην ΕΕ των κεφαλαιοκρατών - Η συμπόρευση με την Χρυσή Αυγή μονόδρομος για την Ευρώπη των Εθνών

Δεκαετίες τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) αποτελεί ένα από τα φετίχ του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου του «συνταγματικού τόξου», με ιδιαίτερη έμφαση στα χρόνια των Μνημονίων. Όλοι αυτοί οι ευρωλάγνοι και ευρωλιγούρηδες, οι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί εκπρόσωποι του εγχώριου ανθελληνικού καθεστώτος, συνεχίζουν, ακόμη και τώρα, να επιδίδονται σε μια εκκωφαντική προπαγάνδα, με χαρακτηριστικά μαζικής πλύσης εγκεφάλου, προκειμένου να ωραιοποιήσουν την ΕΕ (όπως άλλωστε έκαναν αρχικά με την τότε ΕΟΚ). 


Να την παρουσιάσουν σαν μια ένωση ισότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης και όχι ως ένα όργανο συμφερόντων της διεθνούς κεφαλαιοκρατίας και απομύζησης  της Εθνικής Κυριαρχίας των Ευρωπαϊκών Κρατών, όπως στην πραγματικότητα είναι.
Τελευταίος (χρονολογικά) στην χορεία των μεγάλων πολιτικών απατεώνων ο νυν πρωθυπουργός, ο οποίος επαναλαμβάνει κι αυτός το ίδιο χιλιοειπωμένο παραμύθι: «Έχει έρθει η ώρα η Ευρώπη να στρέψει το ενδιαφέρον της στην Ελλάδα με αλληλεγγύη». Έτσι έγραψε ο Τσίπρας στις 5 Δεκεμβρίου στο Twitter, αναφερόμενος στις αποφάσεις του τελευταίου Eurogroup. Πριν, όμως, περάσουν δύο εβδομάδες, έφαγε προσωπικά ένα ακόμη γερό (και ηχηρό) χαστούκι. Το φιλοδώρημα, το οποίο μοίρασε στους χαμηλοσυνταξιούχους, απόλυτα συμβατό με την μνημονιακή πολιτική, αναγκάστηκε να περάσει μέσα από σαράντα κύματα, για να εγκριθεί. Η ίδια η διαδικασία αυτής της έγκρισης υπήρξε ένας ακόμη δημόσιος εξευτελισμός, μιας ακόμη μνημονιακής κυβέρνησης, με τον Τσίπρα και τους υπουργούς του να είναι αυτοί οι οποίοι δέχθηκαν τώρα τον δημόσιο εμπτυσμό.
Οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν αρκέστηκαν ούτε στην νομοθετική διάταξη, ούτε στις εξηγήσεις που έδωσαν προφορικά τόσο ο Τσίπρας, όσο και οι υπουργοί του, αλλά απαίτησαν μια γραπτή δήλωση νομιμοφροσύνης. Μια δήλωση, η οποία μπορεί να έχει κάποια πρακτική σημασία, από την άποψη της εφαρμογής του Μνημονίου, πολιτικά όμως υπενθυμίζει στο εγχώριο πολιτικό προσωπικό ποιος είναι αυτός που δίνει τις διαταγές και πώς οφείλουν οι ίδιοι να συμπεριφέρονται.  Η ΕΕ της «ισότητας», της «αλληλεγγύης», της «πραγματικής σύγκλισης», του «σεβασμού», αποκαλύπτει συνεχώς το αληθινό αποκρουστικό πρόσωπό της. Τα πολιτικά επιτελεία της και οι οικονομικοί εγκέφαλοι δείχνουν τον στυγνό της χαρακτήρα, χωρίς μάλιστα να ενδιαφέρονται να τηρήσουν στο ελάχιστο τα προσχήματα που τηρούσαν άλλες εποχές. 
Δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία για το μέλλον που μας επιφυλάσσουν, το οποίο είναι όχι απλώς ίδιο, αλλά ακόμη χειρότερο σε σχέση με το ζοφερό παρόν. Ο αποικισμός της Χώρας, η πλήρης παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η περαιτέρω φτωχοποίηση και εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού είναι αυτά τα οποία μας ετοιμάζουν, αυτά τα οποία μας εφαρμόζουν, αυτά τα οποία θα επεκτείνουν κι άλλο. Η αντίσταση των Ελλήνων, σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, σε συνειδητοποιημένη συνταύτιση και συμπόρευση με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί επιβεβλημένο μονόδρομο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ochi-sthn-ee-twn-kefalaiokratwn#ixzz4UEgV4TyY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...