Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Καλή χρονιά από το Ε.ΛΑ.Μ.


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να ευχηθεί σε όλο τον Ελληνισμό χρόνια πολλά και καλή νέα χρόνια, με ευτυχία, χαρά και είθε ο νέος χρόνος να φέρει την πολυπόθητη πραγματική απελευθέρωση των κατεχομένων εδαφών μας.

Για το Κίνημά μας, το 2016 στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς παρόλες τις αντιξοότητες καταφέραμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, αποκτώντας θεσμικό ρόλο, εκλέγοντας δύο Βουλευτές. Λίγο πριν το τέλος του χρόνου, καταφέραμε να εδραιωθούμε ακόμα πιο πολύ στις τοπικές κοινωνίες, εκλέγοντας αντιπροσώπους μας και στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Στον αντίποδα, η κοινωνία στενάζει κάτω από τα μνημονιακά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση μας, σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους, οδηγώντας μεγάλο μέρος του λαού να βρίσκεται στα όρια της φτώχειας, με την ανεργία να έχει πλήξει σχεδόν κάθε οικογένεια ενώ χιλιάδες συμπατριώτες μας να μεταναστεύουν ψάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον. Το Κίνημά μας, αντιλαμβανόμενο τις πικρές κοινωνικές πραγματικότητες προχώρησε σε διανομές τροφίμων ανά το Παγκύπριο, από τα χρήματα που λαμβάνει ως κρατική χορηγία, ενώ οι Βουλευτές μας έδωσαν όλο τον 13ο τους μισθό προς δυσπραγούντες συμπατριώτες μας.
Παράλληλα στο Κυπριακό, οι εξελίξεις με τον νέο χρόνο προβλέπονται δυσοίωνες, αφού κυβέρνηση και η δήθεν αντιπολίτευση, μεταβαίνουν στην Γενεύη, ενδίδοντας στις τουρκικές απαιτήσεις, έτοιμοι για νέες οδυνηρές υποχωρήσεις και τραγικούς συμβιβασμούς, με στόχο να κουβαλήσουν στην βαλίτσες τους μια ανεφάρμοστη λύση, που θα πλασάρουν στον λαό ως την ιδανική. Μοναδική φωνή αντίστασης και αντιπολίτευσης, ξεπροβάλει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), το οποίο αντιστέκεται σθεναρά στα ρατσιστικά σχέδια ξεπουλήματος της Κύπρου.
Το Κίνημα μας δίνει υπόσχεση και όρκο, συνεχούς, ακατάλυτου αγώνα, μέχρι επιτεύξεως των σκοπών μας, για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...