Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών: Μια οφειλόμενη απάντηση στη ΔΟΕ για τα γεγονότα στο Πέραμα

Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών: Μια οφειλόμενη απάντηση στη ΔΟΕ για τα γεγονότα στο Πέραμα

Πιστοί στο χρέος τους απέναντι στους πολιτικούς τους πάτρωνες, οι αρχισυνδικαλισταράδες της ΔΟΕ εξέδωσαν καταγγελία σχετικά με όσα υποτίθεται ότι έγιναν στο δημοτικό Σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος, υπερθεματίζοντας στο όργιο ψευδολογίας των τσοντοκάναλων.


Φυσικά κανένα μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ δεν βρισκόταν στο χώρο και κατά συνέπεια η όποια πληροφόρηση τους είναι μέσω τρίτων και προφανέστατα καθ' υπόδειξιν, γεγονός που δεν τιμάει ούτε τα μέλη του ΔΣ ούτε την ιδιότητα τους. 
Περιγράφοντας το περιστατικό ισχυρίζονται ότι «Μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό προσπαθούσαν από το πρωί με την παρουσία τους έξω από το σχολείο να σπείρουν τον τρόμο με αφορμή την απόφαση για τη λειτουργία του σχολείου ως Δομή Υποδοχής κι Εκπαίδευσης Προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.). Το μεσημέρι, λίγο πριν αρχίσει η σύσκεψη των φορέων για την εφαρμογή του προγράμματος, με τους μαθητές του ολοήμερου τμήματος εντός του σχολείου, εισέβαλαν στην αυλή γρονθοκοπώντας, κλοτσώντας και προπηλακίζοντας με χυδαίες και φασιστικές εκφράσεις, εκπαιδευτικούς και γονείς, μπροστά στα αδιάφορα βλέμματα των ελάχιστων αστυνομικών που βρίσκονταν εκεί, παρά την σοβαρότητα της κατάστασης.» 
Παραλείπουν εσκεμμένα να αναφέρουν ότι η επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Γιάννη Λαγού, έγινε κατόπιν πρόσκλησης των γονέων που αντιδρούν στην πραξικοπηματική μετατροπή του σχολείου τους σε Δομή Υποδοχής κι Εκπαίδευσης Προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.), αφού δεν είχε υπάρξει καμία απόφαση θεσμοθετημένου οργάνου, που να τους είναι γνωστή από πριν
Δεν λένε ούτε λέξη για την ομόφωνη απόφαση των γονέων (86 - 0) να αρνηθούν τη φοίτηση των συγκεκριμένων παιδιών στο σχολείο τους και μάλιστα με τον ετσιθελικό τρόπο που επιχειρεί ο δήμος και το υπουργείο, εκφράζοντας σοβαρότατες ενστάσεις για την επιχειρούμενη υποβάθμιση τους και τους υγειονομικούς κινδύνους που εγκυμονούν τέτοιες ενέργειες.
Ψεύδεται η ανακοίνωση της ΔΟΕ τόσο σε ότι αφορά την «εισβολή», όσο και για τα «γρονθοκοπώντας, κλοτσώντας και προπηλακίζοντας με χυδαίες και φασιστικές εκφράσεις, εκπαιδευτικούς και γονείς», αφού κανένα τέτοιο επεισόδιο δεν συνέβη. Οι μόνοι που δημιούργησαν επεισόδια και προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τους συγκεντρωμένους γονείς ήταν οι απρόσκλητοι «αλληλέγγυοι» αριστεριστές, οι οποίοι μόλις πληροφορήθηκαν την παρουσία του συναγωνιστή Λαγού, έσπευσαν, υπό την κάλυψη της αστυνομίας, να επιτεθούν εναντίον όποιου δεν συμφωνεί με την μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική κόλαση.
Καλά θα κάνουν εκεί στη ΔΟΕ να έχουν κατά νου ότι εκτός από τη μαρξιστικής έμπνευσης ψευδολογία υπάρχει και η καθαρή αλήθεια. Κανένας εκπαιδευτικός, γονιός ή μαθητής δεν προπηλακίστηκε και δεν χτυπήθηκε από μέλος της Χρυσής Αυγής. Αντιθέτως είναι το μαρξιστικό παρακράτος που χτυπάει εκπαιδευτικούς, τρομοκρατεί γονείς και μαθητές και εισβάλλει απρόσκλητο στα σχολεία, προσπαθώντας να επιβληθεί.
Αναγνωρίζουμε φυσικά ότι η ύπαρξη και μόνο Εθνικιστών Εκπαιδευτικών, αποφασισμένων ν' αγωνιστούν για τον επανελληνισμό της εκπαίδευσης και την υπεράσπιση του Δημόσιου Ελληνικού Σχολείου, τους προκαλεί τρόμο και αμηχανία, οδηγώντας τους σε σπασμωδικές ενέργειες. Να είναι σίγουροι ότι θα αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο ενάντια στα ανθελληνικά τους σχέδια.
Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikistiko-metwpo-ekpaideutikwn-mia-ofeilomenh-apanthsh-sth-doe-gia-ta-ge#ixzz4WUKpxYgT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...