Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην Βέροια για τα εγκαίνια των νέων μας γραφείων - Άφαντοι οι παρακρατικοί! Φωτορεπορτάζ

Παρά τις επιθέσεις του αριστερού παρακράτους και του ανθελληνικού κράτους με παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων Εθνικιστών πραγματοποιήθηκαν στην Βέροια τα εγκαίνια του νέου κάστρου του Εθνικισμού στην Βόρεια Ελλάδα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω του πλήθους δεκάδες Συναγωνιστές παρακολούθησαν την εκδήλωση εκτός γραφείων.
Στελέχη, ευρωβουλευτές και βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος συνέρρευσαν στην εκδήλωση με εκατοντάδες πολίτες της Βέροιας να προσέρχονται, στηρίζοντας με την φυσική τους παρουσία τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα και Ελευθερία.


Εθνικιστικά συνθήματα και εμβατήρια δόνησαν την κεντρική πλατεία Ωρολογίου στην Βέροια ενάντια στην αριστερή τρομοκρατία που για ακόμη μια φορά προσπάθησε ανεπιτυχώς να παρεμποδίσει τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.


Μετά την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού και την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, οι Συναγωνιστές Η. Κασιδιάρης και Γ. Λαγός έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Οι επιθέσεις του παρακράτους  δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές!


Χαιρετισμό απηύθυναν οι Συναγωνιστές Γιώργος Θεοδώρου - Γραμματέας Τ.Ο. Βέροιας, Σωτηρία Βλάχου - βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Σαχινίδης - βουλευτής Πέλλας, Χρήστος Χατζησάββας - βουλευτής Κιλκίς, Ελευθέριος Συναδινός - ευρωβουλευτής και τα Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Νίκος Χρυσομάλλης και Μιχάλης Τσακίρης. Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekatontades-ethnikistes-sthn-beroia-gia-ta-egkainia-twn-grafeiwn-afantoi-oi#ixzz4Vu5GwFaE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!! Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!! Θα πάρουν την απάντηση τους!!! Θα κτυπήσουμε στην ρί...