Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Τα... χαρτιά της Ρούπα, η προπαγάνδα του καθεστώτος και οι πραγματικοί στόχοι της ερυθρής τρομοκρατίας

Τα... χαρτιά της Ρούπα, η προπαγάνδα του καθεστώτος και οι πραγματικοί στόχοι της ερυθρής τρομοκρατίας

Μία είδηση κάνει από το πρωί τον κύκλο του διαδικτύου σχετικά με τα ευρήματα στις γιάφκες που είχε στη διάθεσή της η γνωστή τρομοκράτισσα Πόλα Ρούπα και τις οποίες ψάχνουν εξονυχιστικά οι αρχές.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το «Βήμα» και τις «πηγές» του, έξι ημέρες μετά την σύλληψη της Ρούπα βρέθηκαν σημειώματα που αναφέρουν πολιτικούς στόχους και, επίσης σύμφωνα με το «Βήμα», στην λίστα με τα επτά ονόματα φιγουράρουν οι Μητσοτάκης και Σαμαράς, τους οποίους υποτίθεται ότι ενημέρωσε σχετικά ο Τόσκας. Αργότερα προστέθηκαν από άλλες πηγές οι Τσίπρας, Βενιζέλος, Ρουμελιώτης, Παπαδήμος και Παπανδρέου.


Το πρώτο που αξίζει να παρατηρήσει κανείς σχετικά με το δημοσίευμα είναι ότι το «Βήμα» αρχικά ανέφερε μονάχα τους δύο νεοδημοκράτεςΠοιος ο λόγος που το έκανε αυτό ο ΔΟΛ πέρα από την πολιτική εκμετάλλευση;
Το δεύτερο είναι ότι τα «έγγραφα» χρειάστηκαν 6 ημέρες για να διαβαστούν, γεγονός που προφανώς δημιουργεί υποψίες, τουλάχιστον για την ικανότητα κάποιων ανθρώπων που υποτίθεται ότι έχουν την ασφάλεια των Ελλήνων στα χέρια τους.
Οι πολιτικάντηδες έχουν συνηθίσει να γίνονται «τσάμπα μάγκες», είτε με στημένες έρευνες των θυλάκων τους στην ΕΛ.ΑΣ, είτε με δηλώσεις – μπαρούφες ολκής όπως του νυν προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι ήταν έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος.
Θυμίζουμε, άλλωστε, τις μεθοδεύσεις αυτών των θυλάκων της ΝΔ και του Πασόκ εναντίον της Χρυσής Αυγής που οδήγησαν στις πολιτικές διώξεις, αλλά και στο ρεζίλεμα των αρχών από τις ανασκαφές σε μοναστήρια και άλλες φαιδρότητες. Οι ίδιοι αυτοί θύλακες επιόρκων είχαν αναγκάσει ολόκληρα αστυνομικά τμήματα να γδυθούν για να δούν αν υπάρχουν... τατουάζ.
Αξίζει σε αυτό το σημείο να φύγουμε από τις υποτιθέμενες επιθέσεις που αναγράφονταν στα χαρτιά για να αναφερθούμε σε πραγματικές επιθέσεις. Ο λόγος συγκεκριμένα για την δολοφονική επίθεση εναντίον του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την οποία τα κανάλια έλεγαν ότι «σχετίζεται πιθανότατα με... πολιτικό πρόσωπο» και για την οποία ταυτοποιήθηκε ο γνωστός αριστερός «τοξοβόλος». Επίσης ο λόγος για τις αναρίθμητες τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν λάβει χώρα εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής.
Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανεί την τρομοκρατική επίθεση της 1ης Νοεμβρίου 2013 για την οποία δεν βρέθηκαν... χαρτιά, ούτε... σημειώσεις, παρότι έχουν περάσει παραπάνω από τρία χρόνια και στις οποίες υπήρχαν πραγματικά θύματα, οι Συναγωνιστές μας Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης.
Αυτά για να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta...-chartia-ths-roupa-h-propaganda-tou-kathestwtos-kai-oi-pragmatikoi-sto#ixzz4VR2bfxsc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...