Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή ακόμα και στις συστημικές δημοσκοπήσεις που λάτρεψαν την... Φώφη


Μία πρόγευση από τον ορυμαγδό παραπληροφόρησης που θα ακολουθήσει έδωσε πριν λίγο η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Οι συστημικές εταιρίες δημοσκοπήσεων που λάτρεψαν την Φώφη, ξαφνικά ανακάλυψαν άνοδο του κλεφτοΠασόκ, καθώς οι μεταγραφές εθνικών ολετήρων, διαγραφέντων και τουρκόφρονων γυρολόγων ανέστρεψαν το κλίμα για το απόκομμα... Και μετά ξύπνησαν!
Ακόμα όμως και έτσι, με στημένη και χαλκευμένη άνοδο για το κλεφτοΠασόκ, η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά και αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη.
Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:
ΝΔ 30,5%
Σύριζα 16,5%
Χρυσή Αυγή 7,5%
Πασόκ 6,5%
ΚΚΕ 6,5%
Λεβέντης 2,5%
Ανέλ 2%
Ποτάμι 2%
Προφανώς τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου είναι ψαλιδισμένα και όσο και να φουσκώνουν τα ποσοστά των αποκομμάτων του συνταγματικού τόξου, η νεκρανάσταση δεν έρχεται!
Εμείς το μόνο που θα σημειώσουμε για πολλοστή φορά είναι ότι ο τελικός κριτής θα είναι αργά ή γρήγορα ο Ελληνικός Λαός και τότε θα δούμε ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα ή ίσως και το δεύτερο...


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/adiamfisbhthta-trith-politikh-dunamh-h-chrush-augh-akoma-kai-stis-susthmike#ixzz4WHdXp59o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...