Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

2017 - Ο καιρός των Εθνικιστών έρχεται! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

2017 - Ο καιρός των Εθνικιστών έρχεται! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

«Όταν μας είπαν πως θα έχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»  ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ
Ένας χρόνος φεύγει, ένας χρόνος έρχεται και το κείμενο αυτό είναι το πρώτο μου κείμενο το οποίο δημοσιεύεται στην εφημερίδα μας για το έτος 2017 και για τον λόγο αυτό θέλησα να δω στο αρχείο μας τι είχα γράψει στο πρώτο κείμενό μου πριν έναν ακριβώς χρόνο, στις αρχές Ιανουαρίου του 2016 και εάν αυτά που γράφω από το λιτό αυτό βήμα της τελευταίας σελίδας για 24 πλέον χρόνια χαρακτηρίζονται από συνέπεια και για του λόγου το αληθές το παρακάτω απόσπασμα από το κείμενό μου αυτό του Ιανουαρίου του 2016:


“Οι καιροί είναι δικοί μας: Ένας νέος χρόνος ήλθε και οι συνθήκες μέσα στις οποίες καλείται το λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα να δώσει τον Αγώνα του είναι απόλυτα εχθρικές… Ό,τι και να κάνουν όμως δεν μπόρεσαν να μας σταματήσουν και δεν θα μας σταματήσουν. Από τις φυλακές τον Ιανουάριο και με περιοριστικούς όρους τον Σεπτέμβριο δώσαμε δύο εκλογικές μάχες και αναδειχθήκαμε σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!  Όπως ξεπεράσαμε τα προηγούμενα τρία σκληρά χρόνια αυτήν την τυραννία, έτσι θα την ξεπεράσουμε και τώρα… Οι καιροί είναι δικοί μας, είτε το θέλουν, είτε όχι.”
Ίμια 2016 - Μία ακόμη απαγόρευση συγκεντρώσεως
Και πράγματι αγωνιστήκαμε μέσα στο 2016 μέσα σε απόλυτα εχθρικές συνθήκες, αλλά είδαμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να γίνεται περισσότερο δυνατή και ξεπεράσαμε τον βρώμικο πόλεμό τους και όλοι σήμερα παραδέχονται και το ομολογούν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Το 2016 άρχισε με τις κινητοποιήσεις των αγροτών, στους οποίους ολόθερμα συμπαρατάχθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τους βουλευτές της στα μπλόκα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Έναν αγώνα υπέροχο αυτής της ίδιας της ψυχής του Έθνους, που είναι οι αγρότες μας, ενάντια στην εξαθλίωσή τους από το αντεθνικό κράτος των μνημονίων, έναν αγώνα που προδόθηκε από το κόμμα της εθνικής μειοδοσίας, το ΚΚΕ, που ήλθε σε απόλυτη συμφωνία με την κυβέρνηση και σαμποτάρισε ανοιχτά τις αγροτικές κινητοποιήσεις.
Τέλη Ιανουαρίου είχαμε την πρώτη απαγόρευση από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση της συγκεντρώσεώς μας στο μνημείο των Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης με την μέθοδο των αντισυγκεντρώσεων του αριστερού παρακράτους. Η συγκέντρωση όμως τελικά έγινε στην λεωφόρο Μεσογείων με χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες να βροντοφωνάζουν ένα υπερήφανο ΟΧΙ σε αυτούς που ξεπουλούν την Πατρίδα μας κομμάτι κομμάτι, ένα υπερήφανο ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν να σταματήσουν με την τρομοκρατία και τις διώξεις τον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Συγκεντρώσεις τον Φεβρουάριο ενάντια στα κέντρα λαθρομεταναστών και στις 18 Μαρτίου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατέθεσε πρόταση νόμου για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, δείχνοντας ότι υπάρχει τρόπος να απαλλαγεί η Πατρίδα μας από αυτό το μεγάλο εθνικό πρόβλημα εάν υπάρχει πολιτική βούληση, αλλά πολιτική βούληση δεν υπάρχει από τους πιστούς υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης είτε αυτοί είναι μαρξιστές, είτε φιλελεύθεροι.
“Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω”
Σημαντικό γεγονός στην συνέχεια το Πανελλήνιο Συνέδριο μας με χιλιάδες αντιπροσώπους απ’ όλη την Ελλάδα και με κεντρικό σύνθημα “Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω”.
Τον Απρίλιο περιοδεία βουλευτών και στελεχών του Κινήματός μας στην Θράκη και σε χωριά των Ελλήνων Πομάκων, δείχνοντας στο τουρκικό προξενείο και στα γιουσουφάκια του κράτους των Αθηνών ότι υπάρχει εθνική αντίσταση σε αυτήν την χώρα και δεν θα περάσουν τα ανθελληνικά τους σχέδια. 
6 Μαΐου του 2016 και χιλιάδες υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες συγκεντρώνονται στην Θεσσαλονίκη στην πανηγυρική εκδήλωση όπου εορτάζουμε τα τέσσερα χρόνια από την θριαμβευτική είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Βουλή. Τον ίδιο μήνα μια μεγάλη και εντυπωσιακή εορτή νεολαίας στο Άλσος της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής. Από την ομιλία μου και τα παρακάτω:
…Τι άλλο από Κίνημα Νεολαίας είναι η Χρυσή Αυγή; To πρώτο φυλλάδιο βγήκε τον Δεκέμβριο του 1980 και ο ιδρυτής, που έχω την τιμή να είμαι εγώ, ήταν μόλις 23 χρονών. Μια χούφτα παιδιά, εικοσάχρονα, έφτιαξαν την Χρυσή Αυγή που σήμερα την τρέμουν οι προδότες στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στα στατιστικά που βγάζουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων η Χρυσή Αυγή παίρνει διπλάσιο ποσοστό στους νέους ηλικίας από 18 - 33 ετών… Που σημαίνει ότι όσο περνάει ο χρόνος η Χρυσή Αυγή θα γίνεται όλο και πιο δυνατή…
29 Μαΐου ήμασταν όλοι εκεί στο Άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο κέντρο της Αθήνας για να δείξουμε πως υπάρχουν Έλληνες που δεν ξεχνούν και ένα δάφνινο στεφάνι κατατέθηκε στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου για να τιμήσουμε τους τελευταίους υπερασπιστές της Αυτοκρατορίας μας. Αρχές Ιουνίου Πανελλήνια Συνδικαλιστική Συνδιάσκεψη και λίγες ημέρες μετά συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη προς Τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Αρχές Ιουλίου επίθεση αναρχοκομμουνιστών στα γραφεία μας στο Μαρούσι. Πέφτουν οι μάσκες του ανθελληνικού παρακράτους και ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο γιος του ηγετικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σκουρλέτη. Οι παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ γράφουν έξω από τα γραφεία μας το σύνθημα: “Ένα μεγάλο λάκκο για τον Μιχαλολιάκο” και ο υπουργός Σκουρλέτης δηλώνει υπερήφανος για τον γιο του…
“Κάστρο άπαρτο ενάντια σε ένα αντεθνικό κράτος”
Νέα περιοδεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Θράκη και στα μέσα του μηνός έρχεται ο εκλογικός νόμος και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδεικνύει με την ασυμβίβαστη στάση της ότι δεν παίζει κανενός το παιχνίδι ούτε της νεοφιλελεύθερης Ν.Δ., ούτε του μαρξιστικού ΣΥΡΙΖΑ. Πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για ημέρες ολόκληρες οι φαιδροί σαπιορήτορες της Ν.Δ. προεξοφλούν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συρθεί πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά ψεύτες και απατεώνες.
Συνεχής ο αγώνας μας. Όρκος τιμής στις Θερμοπύλες και μία συγκέντρωση στην Αγία Τριάδα στον Πειραιά, στον τόπο όπου ζητιάνευε στα τελευταία του ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος για να θυμίσουμε στους Έλληνες ότι υπάρχουν κάποιοι σε αυτή την χώρα που θυμούνται ακόμη τους Μεγάλους Άνδρες του Έθνους. Συγκέντρωση τον Οκτώβριο ενάντια στο τζαμί και την 1η Νοεμβρίου μια πορεία γεμάτη πάθος προς τιμήν των δύο νεκρών μας Συναγωνιστών.
Στις 19 Νοεμβρίου πραγματοποιείται μία άνανδρη δολοφονική επίθεση ενάντια στον βουλευτή μας Γιώργο Γερμενή και το πολιτικό κατεστημένο σιωπά, δείχνοντας το μίσος και το πάθος του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στις αρχές Δεκεμβρίου τρεις βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκονται εκεί όπου κτυπάει η καρδιά της Ελλάδος, στο Καστελόριζο και οργίζεται το σάπιο καθεστώς των προσκυνημένων.  10 Δεκεμβρίου και στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό απαιτώ ένα Ελληνικό casus belli ενάντια στις τουρκικές απειλές και φυσικά απάντηση δεν παίρνω από όλους αυτούς που παριστάνουν τους πατριώτες…
Ένας χρόνος έρχεται, ένας χρόνος φεύγει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σταθερή και ασυμβίβαστη, κάστρο άπαρτο ενάντια σε ένα αντεθνικό κράτος, που ξεπουλά την Πατρίδα κομμάτι, κομμάτι. Πιστοί στις Αρχές μας συνεχίζουμε τον Αγώνα μας με ψηλά τις Σημαίες τις Γαλανόλευκες και τα μαυροκόκκινα λάβαρα της μεγάλης Εθνικιστικής Ιδέας!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/2017-o-kairos-twn-ethnikistwn-erchetai-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz4UbjKrMB9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...