Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Είμαστε το μέλλον


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του μετά τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, που καταδεικνύουν με τον πιο εμφανή τρόπο ότι η πολιτική των ανοικτών συνόρων και της πολυπολιτισμικότητας έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Δυστυχώς οι έως και σήμερα, ακολουθημένες πολιτικές κατάφεραν να μεταδώσουν αίσθημα ανασφάλειας σε κάθε γωνιά της Ευρώπης και ένα αβέβαιο μέλλον σε όλους.
Στο βάθος ανατέλλει μια νέα Ευρώπη, αφού η προαναφερόμενη αποτυχία στρέφει τους λαούς της Ευρώπης προς τα Εθνικά Κινήματα, που είναι τα μόνα που μπορούν να επιφέρουν την πολυπόθητη αλλαγή που θα σώσει τα κράτη που βρίσκονται κάτω από την απειλή της τρομοκρατίας. Το ίδιο συμβαίνει και στην Κύπρο, με την μοναδική Εθνική φωνή, αυτήν του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) συνεχίζει την άνοδο, τόσο σε κοινοβουλευτικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δίπλα στους ακρίτες του Ελληνικού Βορρά - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

« Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσ...